Arama sonuçlarınız

1. forester

feroza,ma flanş arıyorum

Ynt: feroza,ma flanş arıyorum Bekir Bey, Ben 1991 model Feroza sahibiydim, bilgilerimde o modelle sınırlı, o yüzden 1994 model Feroza'nın ölçülerini kesin olarak bilemiyorum, emin olmamakla beraber 1991 modelle aynı olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla Ersan

2. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Çok güzel olmuş, bence http://www.warfs.org/image-galleries.html fotografını koyup, dünyada ki diğer Feroza kullanıcıları kıskandırmak lazım
  3. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ön kaputta ki havalandırma ne için?

4. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Saygılar Ersan
  5. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bekir Bey, Eğer orta göbekte gördüğünüz ve ortasında çevirme mandalı olmayan nesne porya kilidiyse otomatik bir porya kilididir, siz 4x4 konumuna aldığında eğer çalışıyorsa ön tekerleklere hareket iletmeye başlar, siz en iyisi kar yağdığında 4x4 e takıp aracı...

6. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bekir Bey, Küçük vites kolundan 4x4 konumuna alsanız bile ön tekerleklerin göbeklerinde bulunan porya kilitlerinin kilitlenmiş olması gerekir, manuel olanlarının göbeklerinde elinizle kolayca çevirebileceğiniz mandal var, FREE de iken boşta, LOCK da ise...

7. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bekir Bey, Feroza'lar sürekli dört çeker araçlar değildir, o yüzden orta diferensiyelleri yoktur ve gerekmedikçe 4x4 kullanmamak gerekir, Feroza'ların ön tekerlerinin göbeklerine manuel veya otomatik porya kilitleri bulunur ve bunlarla ön tekerler hareket...
  8. forester

feroza,ma flanş arıyorum

Ynt: feroza,ma flanş arıyorum Ekteki flanş imalat resmi 1991 model Feroza için tasarlanmıştır, iyi bir tornacıya (tekrar uyarıyorum iyi bir tornacıya) yaptırtabilirsiniz, 139,7 mm ölçüsünün hassasiyeti ve saplamaların delikleri arasındaki eşitlik önemlidir, markalanarak değil divizör yardımıyla...
  9. forester

Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar

Ynt: Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar Kapitülasyon kelimesi cuk oturmuş, geçen sene bizede bir Alman pasaportu yenilemede olduğu için kimlik kartıyla hava alanından giriş yapıp gelmişti, otelde giriş yaparken pasaportu istendiğinde öğrenmiştim adamların nufus...

10. forester

Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar

Ynt: Müşterilere Potansiyel Hırsız Muamelesi Yapan Mağazalar Almaya'da Media Marktı gezmiştim laptop çantamla, ondan yaklaşık bir hafta sonra Istanbul Beylikdüzü Media Markt'a gitmiştim firmaya el telsizi almak için, benden Laptopumu dolaba koymam istendi, bende içinde kıymetli bilgilerim...

11. forester

Bu alet ne işe yarar

Ynt: Bu alet ne işe yarar Üzerinde CB Antenna yazan kısmı, CB anteni girişi, yani bu cihaz CB antenine bağlanmalı, çünkü halk bandı telsizlerde duran dalga oranı ( yada SWR standing wave ratio) için anten boyu ayarlanır, CB'nin daha iyi çıkış yapabilmesi için bu gereklidir. Eğer CB bir radyo...
  12. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Çok güzel olacak, şimdiden tebrikler

13. forester

Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)
  14. forester

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)
  15. forester

16. forester

17. forester

18. forester

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012) Her şeyden önce bizim gibi kampçıları bu etkinliğe davet eden ve offroadçu olmamız için yoğun çaba harcayan İsmail Beye ve bizi bu gezilerinde çok güzel ağırlayan Körfez Offroad Ekibinin bütün üyelerine...

19. forester

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Uyku tulumunda kullandığımı daha önce belirtmiştim burada, bende ki Zippo'nun benzinli cep sobası sizin fotografını koyduğunuz aynısı
  20. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Gürhan Bey, Tekrar kolay gelsin, şnorkelin sorun çıkarmayacak olduğuna sevindim. Dodiklerde çok güzel duruyor, onlar ofsetli jantlar ve MT lastik lazım dememe gerek yok zaten siz düşünmüşsünüzdür. Lastik olarak ne takmayı planlıyorsunuz? Saygılar Ersan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri