Arama sonuçlarınız

1. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bu da Malezya'da ki imalatçıdan gelen e-posta. Umarım uyar From: kiew an pow Date: Fri, 24 Jul 2009 01:12:18 +0800 To: Subject: Re: Yanıt: Re: Bank swift message for payment for S norkel for Daihatsu Feroza the snorkel is a copy of safari snorkel made for...

2. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Beyfendi, Ben Malezya'da ki şnorkel imalatçısının bana söylediğini size aktardım, kara kasa Cherokee'ye uyan Safari Şnorkel kesin uyarmı %100 emin değilim, farkındaysanız 23 aralıktaki mesajımda "Feroza'ya uyarmı deneyebilirsiniz" diye yazmıştım, Keşke...
  3. forester

Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011) İsmail Bey, Korkma o aracın debriyajına bişey olmaz, tarla bile sürer o maşallah :)

4. forester

Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011) İsmail Bey, Seni ve geziye katılan bütün arkadaşları kutlarım. Saygılar Ersan
  5. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Kare Kasa Cherokee için var, ben o yüzden koymuştum linki, Feroza'ya uyarmı diye deneyebilirsiniz.

6. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... birde buraya bakın http://www.4x4rescueteam.com/sayfalar.php?id=1073

7. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Günhan Bey, Ferozanızı güle güle kullanın, ben en son eklediğiniz şnorkelli Feroza'nın olduğu ebay'da ki imalatçıdan şnorkel getirtip Feroza'ma takmıştım, nakliyesine iyi bir para, gelen ürünün ciddi boyutta paketinden dolayı gümrükte takılmasından dolayda iyi...
  8. forester

Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011)

Ynt: Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011) Güzel gezmişssiniz, Alican porya kiltleri bu sefer sorun çıkarmadı umarım? Saygılar Ersan
  9. forester

ford ranger rfw lock lambasi

Ynt: ford ranger rfw lock lambasi Aracınızı 4x4 konumuna getirdiğinizde ön tekerlekler ilk harekette hareket aldığı akslara porya kilitlerle kilitlenir ve RFW ışığı yanar, aracınızı 4x2 konumuna aldığınızda hareket halindeyken RFW düğmesine basarsanız, kilitler çözülür ve porya kilitleri açılır.

10. forester

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Zippo'nun benzinli cep sobası pek çok defa kullandım, uyku tulumunun en dibine koyuyorum, çok güzel ısıtıyor, sönmüyor. Tavsiye ederim.

11. forester

Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız Alican, Porya kilitlerini kontrol etmeyi unutma, baktırdınmı onlara, gelebilirsem gres getireceğim onlar için.
  12. forester

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. Kolay Gelsin, Vinç takılmış halini de görelim

13. forester

Fakülte Offroad Grubu 27 Kasım Soğucak Görselleri

Ynt: Fakülte Offroad Grubu 27 Kasım Soğucak Görselleri Bende de iki tane video varmiş ilki Buz Kıran Toyota http://s515.photobucket.com/albums/t352/forester34/Sogucak/?action=view&current=SDC11711.mp4 ikinci Cherokee...
  14. forester

2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?

Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi? %30 çok iyi bir oran, sır değilse öğrenebilirmiyiz nedir bu değişiklik. Saygılar Ersan
  15. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım İsmail Bey, ilk göz ağrımız Feroza,

16. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Rica ederim Alican Bey, Ayrıca servis kılavuzu her 40.000 km de sübap ayarlarının kontrol edilmesini söylüyor ama her 20.000 km de bir yapılsa daha iyi olur gibime geliyor, ben sübap ayarı yapılmadan önce 2 ile çıktığım yokuşu ayarlar yapıldıktan sonra 4 le...
  17. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Feroza ile ilgili bütün bilgileri servis klavuzlarının olduğu sayfadan indirebilrsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48558.0
  18. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Alican Bey, Motor sıcakken emiş 0,25 mm egzost 0,33 mm.

19. forester

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Ön tekerler direksiyonu sonuna kadar çevirince sürtme yapıyor, ama 14.000 km kullandım bir sorun olmadı, lastiklerden memnunum.
  20. forester

Ranger Differansiyel Kilidi

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Leon Bey, Ranger'ler de ön tekerlere hareket ileten aks milleri tekerle birlikte dönüyor, siz 4H ye veya 4L ye alırsanız aks millerini diferansiyelden hareket almaya başlıyor, yani ön tekerlerin göbeklerinde kilitlenen porya kilitleri Ranger'lar da ön...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri