Arama sonuçlarınız

1. forester

yedek parca

Ynt: yedek parca Konuyu yeni gördüm, Feroza'nın yedek parçasını bulmakta çok büyük bir sıkıntı yok, ana servis her türlü parçayı bulunduruyor, eğer stoğunda yoksa da getirip stoğuna koyuyor, en kötü ihtimalle sizi 20-25 gün bekletiyor. Tabii fiyatları ucuz değil, tabii çokta pahalı değil, ben...

2. forester

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

İşler yoğun bu aralar, haftada bir Feroza'nın motorunu çalıştırabiliyorum hepsi o kadar. Saygılar Ersan
  3. forester

Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular Ali Bey, Geçmiş olsun, umarım camı bulabilirsiniz. Olimpia firması Feroza'nın ön camını yapıyordu, yan camda varmıdır bilmiyorum, isterseniz bir sorun http://www.olimpia.com.tr Saygılar Ersan

4. forester

Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Feroza'ların buji kablolarının su geçişlerinde kolay su almasın diye daha iyi izoleli olduğunu sanıyorum, normal bir binek aracınkinden farklıdı diye düşünüyorum. Bujiler içinse servis kılavuzunda aşağıdaki tablo var. Saygılar Ersan
  5. forester

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Mehmet Ali Bey, Bilmiyorum benzermidir ama bende ilk aldığımda direksiyonu çok çevirdiğimde hareket halindeyken gacur gucur sesler geliyordu. Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinizde onların limitlerini belirleyen civatalar var, orjinallerinde o...

6. forester

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Metmet Ali Bey, Aşağıdan gelen gıcırtılar, direksiyonu sonuna kadar çevirip hareket ettiğinizdemi geliyor? Saygılar Ersan

7. forester

Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı Sayın Akirhan, Gamin Etrex Legent HCX te WGS-84 ü seçmek için önce Ayarlar'a giriyorsunuz, Ayarlarda Brimler var, Birimlerin içinde Harita Modeli diye bir bölüm var, oradan WGS-84'ü seçebilirsiniz. Saygılar Ersan
  8. forester

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Cevdet Bey, Umarım artık şu kronik hararet sorununuz hal olur ve keyifle kullanırsınız aracınızı. Saygılar Ersan
  9. forester

Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) Sevgili Nevzat, Çok güzel bir etkinlik olmuş, tebrik ederim. Sevgiler Ersan

10. forester

Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir?

Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir? Noyan Bey, Haklısınız, bugün araçlarımızdan çok daha önemli olan insan sağlığında dahi konusunun uzmanı profesör doktorlar bile bazen hata yapabiliyor, burada kötü olan o hatanın bilerek veya kazanç sağlamak için...

11. forester

Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir? Noyan Bey, Sizin aracınızı biliyorum, daha önce Feridun Beyin aracıydı, doğal olarakta tamirleri kardeşi Rıdvan Usta'da yapılıyordu, sonra Feridun Bey aracını bir galeriye sattı, yanlış bilmiyorsam Antalya'da bir...
  12. forester

Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir? Sorunu çözemeyen sözüm ona ustalar için Yaşar Bey çok doğru söylemiş. Mağlesef her eline ingiliz anahtarı alana usta, her klip yapanada sanatçı denen bir ülkeyiz. Bir Feroza sahibin başına gelenleri özetleyen güzel...

13. forester

Ynt: Su Eksiltiyor, Çekişi Çok Düşük ve Çok Yakıyor, Sorun Nasıl Çözümlenir? Benim çok yakan ve çekişi düşük Feroza'ın sübap ayarlarından sonra çekişi fark edilir şekilde arttı ve yakıt sarfiyatıda düştü, sizinkinde farklı olarakta su eksiltiyor, sanırım derdinizi bir usta çözebilir, İstanbul'a...
  14. forester

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı Beyfendi, konu başlığı bir benzin ocağıyla ilgili, konuyu merak edip bakıldığında ancak sizin elinizdeki benzin ocağıyla ilgili yardım istediğiniz anlaşılıyor, şu ana kadar 28 kişi bakmıştır, bende 29 uncusuyum, aynı konuyu kamp ocağıyla ilgili bölümde de dile...
  15. forester

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Noyan ve Gürsel Beyler, Feridun Bey'e sorduğunuz makas mafsallarını yapan Ersan benim. O makas mafsallarından 3 takım yapmıştım, birini kendi aracıma taktım, diğer ikisin ise gene bu sitede ki Feroza kullanıcısı arkadaşlara bedelsiz olarak verdim. Makas mafsalını...

16. forester

Feroza ilk arazi ve izlenimler

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Gürsel Bey, Merhabalar tekrardan, LPG'nin motora zararı olduğu konusunda pek emin değilim, gerçi ben aldığımda aracım LPG liydi. Benzin'e göre kesin daha ekonomik (şimdilik), bende 32 litrelik bir LPG tankı var ve ufacık olan bagajın %30 kullanılamaz halde...
  17. forester

Feroza ilk arazi ve izlenimler

Ynt: Feroza ilk arazi ve izlenimler Gürsel Bey, Feroza'nızı güle güle kullanın, kolunuzada geçte olsa geçmiş olsun. Dediğiniz gibi Feroza'nın en büyük dezavantajı diferansiyel kilidi olmaması, bu handikapını öne takacağınız bir vinçle azaltabilirsiniz. Vinçi kullanması biraz zahmetli ama...
  18. forester

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İsmail Bey, Güzel gezmişsiniz, radyo antenide sakatlanmış gibi gözüküyor. Saygılar Ersan

19. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Cevdet Bey, Feroza'nın servis kılavuzunda motor soğutma sisteminde arıza giderme bölümünde motorun aşırı ısınmasının nedenlerini aşağıdaki gibi sıralamış. Belki faydası olur. 1- düşük kalitede soğutma sıvısı 2- su devridaim pompası kayışı gevşek veya kayış...
  20. forester

Yeni ferozam

Ynt: Yeni ferozam Mehmet Bey, Feroza'nızı güle güle kullanın. Saygılar Ersan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

SON KONULAR

Geri