Arama sonuçlarınız

1. forester

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Hayırlı olsun yeni Toyota'nız. Sizin Feroza'da çok iyidi umarım değerini bilen birine gider. Saygılar Ersan

2. forester

Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır

Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır Feroza'nızı güle güle güzel günlerde kullanın, ben 10/40 kullanıyorum memnunum, umarım aracımın motoruda memnundur. Sizden önceki aracın sahibi arazi vitesini uzun süre kullanmamışsa, öne güç ileten şaftın şanzımandan çıkışındaki yağ keçesi...
  3. forester

OK-144 Lastik

Ynt: OK-144 Lastik Mağlesef, kimse ilgilenmeyince bizden hurda artıkları alan hurdacıya verdim, üzgünüm

4. forester

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail Bey, Daha varmış, gelmek için gayret göstereceğim, Ercuva'mı Ercova'mı? Bu yayla İnönü Yaylasına yakın olan yaylamı?
  5. forester

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " İsmail Bey, O geçen hafta sonu değilmiydi? bende şimdi size Ercova'da tekerler havada resminiz yokmu diye soran bir mesaj atacaktım :) Tarih nedir? Saygılar Ersan

6. forester

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " Esra Hanım, Fotograflar çok güzel, hatta Yuvacık barajının çıplak gözle görünen görüntüsünden daha güzel. Tebrikler Ersan

7. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Sarı olanın sol ön tekerine ne olmuş?
  8. forester

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey, Burada bol Feroza fotografı var, hatta benim Feroza bile var :) http://www.warfs.org/photos Saygılar Ersan
  9. forester

Satılık 1993 Daihatsu FEROZA

Ynt: Satılık 1993 Daihatsu FEROZA Noyan Bey, Aracınızı güle güle kullanın, Feridun'un Ferozası çok başarılı bir araçtı, Feridun'da iyi bakmıştı, umarız memnun kalırsınız. Saygılar Ersan

10. forester

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Yüksel Bey, Hoş geldiniz. Saygılar Ersan

11. forester

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Hoşgeldin, Feroza'nı güle güle kullan.
  12. forester

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? İsmail Bey, İstanbul'lu bir Feroza kullanıcısı olarak, hafta sonu asfaltta değildim, bir önceki hafta sizinle birlikte gittiğimiz yaylada kamptaydım. Saygılar Ersan

13. forester

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Feroza'lar 2 teker üzerinde de gidiyormuş demekki, Tebrikler Bircan Hanım.
  14. forester

Feroza Aşkı

Ynt: Feroza Aşkı Ali Bey, Feroza'yı ilk aldığımda motor üst kapğında çatlak vardi ve benden önceki sahibi aliminyum kaynağıyla tamir ettirmişti, bana bir sıkıntı yaratmadığı halde değiştirmek istedim, İkitelli'de ki bir çıkmacı elinde iki tarafında kaynağı olan parçaya 250 TL istemişti...
  15. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Cevdet Bey, 3 Temmuz 2008 tarhinde Fan Otomatiği (Kahverengi) diye faturaya yazılmış parçaya o tarihte 335 TL vermişim. Bilginiz olsun Feroza'nın orjinal fanının 1000 devirde 0,36 m3/saniye, 2000 devirde 0,75 m3/saniye hava debisi var, bir zamanlar bende...

16. forester

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Cevdet Bey, Feroza'nın orjinal termikli fanına iki sene önce bir servet ödemiştim, daha sonradan öğrendiğime göre başka japon araçların termikli fanı olabiliyormuş ve fiyatı daha makulmüş. Saygılarımla Ersan
  17. forester

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça Vitaranın makasları Feroza'nınkine nazaran daha dar gibi geldi gözüme
  18. forester

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " Yuvacık baraj gölünün etrafında pek çok uyarı tabelası var, hepsinde "yüzmek, balık tutmak ve odun toplamak yasaktır" yazıyor, bu tabeların olduğu pek çok yerde 10 larca balık tutan görmüştüm her geçişimde.

19. forester

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Biz uyumuyoruz, bakınız: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60858.0
  20. forester

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " Asıl amacımız güzel kamp yapılabilecek yerler bulmaktı. Bu uğurda arazi sayılabilecek yerlerde 5 saat 14 dakika araçlar hareket halindeymiş, 2 saat 35 dakika durmuşuz, ortalama hızımız 25,7 km/saat miş, toplam 135 km yol yapmışız. Arabaları kullanırken pek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri