Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonu yaptığımız Kayseri-Erciyes Kuzey buzul tırmanış fotoğrafları ekte beğeninize sunulmuştur,
Tımanış bilgileri;
Cumartesi saat 10:00da 2700metrede bulunan süt donduran yaylasında,Boydak dağ evine ulaştık;
Öğle yemeği sonunda tımanış için gerekli ekipman ve rota bilgilerine karar...
Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz???
Selim bey merhaba;
Benzinli araçlarda bakımlar doğru yapıldıysa problem olmuyor;benim arabayı aldığım zaman (135000km )soğutma suyu pompasında sızıntı vardı değiştirdim(ustam değiştirmeye gerek yok sadece conta değişimi yeterli demesine...
Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz???
Otobanda hızlı giderken L120 4.0VVTI (130+????) yanlışlık nedeniyle tırın arkasında acil fren yapmam gerekti (o sırada hayatımı anlatan kısa filim başladı)araba sağa kaydı bariyerlere gireceğimi zannettim ama hemen toparladı;
Deyinmek...
Ynt: 2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5
Prado kullanıcısıyım (2004 4.0)
merak ettim pradoyla DID arasındaki farklar nelerdir.
Bilgi verirseni sevinirim
DID alma isteğim var?
Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım
Ben teşekkür ederim;
haklısınız 4.5d v8 mükemmel bir araç ama türkiye şartlarında bu fiyatlarla bu aracı dağda kullanmak imkansız (en azından benim için);aracımı değiştireceğim zaman 150kasa 4.0 prado...
Ynt: Asagıda Bahsedılen 3 Farklı Özelliği Birarada Olan Jip Sahipleri Cevap Yazarsa Sevınırım
Toyota land crusier Proda 2004 v6 4.0 benzinli (250hp) ;
Aynen sizinde belirtiğiniz gibi uzun yol dağ araba oturmadıktan sonra problem yok;
arıza yok;
Ynt: Sülüklügöl - Akyazı
Gölün yanına gidebilirsiniz,
Kamp ateşine dikkat ettikten sonra çadırla kalmanızda bir problem yok,eski orman kulubesinde su var;