Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayram tatilinde fırsatla gitmek istediğim yerlere güzel yorucu bir tatil yaptım (hayat kısa zamanın değerini bilmek lazım :0) )
Cumartesi istanbuldan çıktım yola giresun-keşapta güzel bir kahvaltı (Doğal dükkan keşap tirebolu arası güzel kahvaltı yerleri açılmış);
Tireboludan doğankent üzeri...
Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)
Hasan bey güldüm hikayelerinize (ama ne yazıkki dağda gülemiyorum az oksijen beyne gitmeyince fredinin kabusu oluyorsun ya elim bir kaza yada dön geri tabiki dönüyorsun paşa paşa );Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi...
Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)
Tebrikler;güzel bir tımanış olmuş :0)
Dağda ego olunca dağ çekilmez; özelikle rehber çok önemli;erciyes etkinliğinde aynısını yaşadım ilk çıkışımda sırttan döndüm sonrasında daha az kondisyonlu olduğum halde çok rahat...
Ynt: Pazar Uludağ
Araç yolu kötü, 4x4 olmalı ve birazda yüksek (Alaçamdan);Orhaniye tarafından daha kısa bozuk yol ama daha dik;
Kamp yapmak için kilimli gölü uygun;
Herkese merhaba ;
Bu pazar sabah saat 8;15 feribotuyla Yalova-Bursa-Alaçam-Karagöl-Kilimli göle gittik
klimli göle varışımız 12:00
Hemne hazırlandık kilimli gölle karagöl arasındaki dikten tımanışa başladık 45 dakikada zirveye ulaştık (topam irtifa 300metre)
Biraz fotodan sonra set altına inip...
Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013)
Güzel bir anlatım;
Dağlar yerinde duruyor,önemli olan sağlık ve dönme kararını verebilmek çok doğru yapmışsın;
Sonraki seferin daha güzel olucaktır;