Arama sonuçlarınız

1. cem cihan

Baksi-ushba-kaçkar

Ynt: Baksi-ushba-kaçkar Baksi

2. cem cihan

Baksi-ushba-kaçkar

Ynt: Baksi-ushba-kaçkar Baksi
  3. cem cihan

Baksi-ushba-kaçkar

Ynt: Baksi-ushba-kaçkar Baksiye devam

4. cem cihan

Baksi-ushba-kaçkar

Bayram tatilinde fırsatla gitmek istediğim yerlere güzel yorucu bir tatil yaptım (hayat kısa zamanın değerini bilmek lazım :0) ) Cumartesi istanbuldan çıktım yola giresun-keşapta güzel bir kahvaltı (Doğal dükkan keşap tirebolu arası güzel kahvaltı yerleri açılmış); Tireboludan doğankent üzeri...
  5. cem cihan

7 – 15 Ağustos 2013 Kazbek(5047m.) Tırmanışı Raporu

Ynt: 7 – 15 Ağustos 2013 Kazbek(5047m.) Tırmanışı Raporu Tebrikler; :)

6. cem cihan

Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) :D :D

7. cem cihan

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Hasan bey güldüm hikayelerinize (ama ne yazıkki dağda gülemiyorum az oksijen beyne gitmeyince fredinin kabusu oluyorsun ya elim bir kaza yada dön geri tabiki dönüyorsun paşa paşa );Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesi...
  8. cem cihan

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Tebrikler;güzel bir tımanış olmuş :0) Dağda ego olunca dağ çekilmez; özelikle rehber çok önemli;erciyes etkinliğinde aynısını yaşadım ilk çıkışımda sırttan döndüm sonrasında daha az kondisyonlu olduğum halde çok rahat...
  9. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ google earth rotası

10. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ Ekte google earth dan çıkardığım gpx değerleri; Güvene bilirisiniz

11. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ GPS yok google dan çıkarıp verebilirim;
  12. cem cihan

Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece)

Ynt: Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece) Güzel bir etniklik; Tebrikler

13. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ Araç yolu kötü, 4x4 olmalı ve birazda yüksek (Alaçamdan);Orhaniye tarafından daha kısa bozuk yol ama daha dik; Kamp yapmak için kilimli gölü uygun;
  14. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ FOTO03
  15. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ FOTO02

16. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ FOTO01
  17. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ DAĞ ROTASI
  18. cem cihan

Pazar Uludağ

Ynt: Pazar Uludağ GENEL ROTA

19. cem cihan

Pazar Uludağ

Herkese merhaba ; Bu pazar sabah saat 8;15 feribotuyla Yalova-Bursa-Alaçam-Karagöl-Kilimli göle gittik klimli göle varışımız 12:00 Hemne hazırlandık kilimli gölle karagöl arasındaki dikten tımanışa başladık 45 dakikada zirveye ulaştık (topam irtifa 300metre) Biraz fotodan sonra set altına inip...
  20. cem cihan

Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013)

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Güzel bir anlatım; Dağlar yerinde duruyor,önemli olan sağlık ve dönme kararını verebilmek çok doğru yapmışsın; Sonraki seferin daha güzel olucaktır;

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri