Arama sonuçlarınız

1. ecirman

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1986-1990

2. ecirman

Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun

Ynt: Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun Nadir Abi çok geçmiş olsun... Selamlar...
  3. ecirman

Kıyıköy (06 Haziran 2009)

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Ayrıca bilgilendirmede mükemmel.Emeğinize sağlık...

4. ecirman

Erkeklerin Mangal Keyfi

Ynt: Erkeklerin Mangal Keyfi oy oy oyyyyy!Yaktın bizi abi...
  5. ecirman

Arkadaşımız Ayşe'nin (peyzajist) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ayşe'nin (peyzajist) Doğum Günü Kutlu Olsun Peyzajist kardeşim doğum günün kutlu olsun...

6. ecirman

2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu

Ynt: 2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28554.0 Buradan gerekli bilgileri alabilirsin...Selamlar...

7. ecirman

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 Süper olur.Dursun Ustamlada konuşmuştuk.Tayfayla tanışmak şimdiye kadar nasip olmadı. En kısa zamanda tanışmak ümidiyle...
  8. ecirman

Ecirman Lada Niva 1.7i 2003

Ynt: Ecirman Lada Niva 1.7i 2003 Reis28 Dursun Ustamın taktığı kilitten sonra araç bir başka oldu... Şimdi yağmuru ve çamuru iple çekiyorum... Gel sonbahar gel... ;D ;D
  9. ecirman

Patatesin Faydaları Çok

Ynt: Patatesin Faydaları Çok Bildiğim kadarıyla zararlı olan o yeşil olan kısım değil çimlenmekte olan gözler.Buralar dikkatlice çıkarılırsa sorunda kalmaz. Saygılar...

10. ecirman

Evimizdeki Bitkiler

Ynt: Evimizdeki Bitkiler gezent-i kardeş fotoğraf yüklemek için aşağıdaki linkten faydalanabilirsin... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21499.0 saygılar...

11. ecirman

Ynt: 2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
  12. ecirman

Ynt: 2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu Teşekkürler...

13. ecirman

Ynt: 2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu Bugün itibariyle çağrı işaretlerimizi aldık. 73's... 1. Emrah ECİROĞLU TB1BG 2. Zafer HACIOĞLU TB1BJ
  14. ecirman

Ynt: 2009 Mayıs Amatör Telsizcilik Sınavını Kazananlar için Belge Başvurusu Ufuk Hocam teşekkür ederiz...
  15. ecirman

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31188.0 Buradan edinebilirsiniz... Saygılar...

16. ecirman

Suzuki Samurai mı? Niva mı?

Ynt: Suzuki Samurai mı? Niva mı? Herhalde bu sorunu en iyi cevaplayacaklardan biride Dursun Ustamdır(Reis28).Kendisi eski Niva yeni Samu kullanıcısı. ;) ;D
  17. ecirman

Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı) İstanbul'dan Sınavı Kazananlar Ufuk SARNIK (B) Sedat AÇIL (B) Mert KİĞILI (B) Reha YURDAKUL (B) Melih MENASE (B) Özgür KARAÇAYLI (B) Emrah ECİROĞLU (B) Zafer HACIOĞLU (B)
  18. ecirman

Reklam Diye Buna Denir!!!!!

Ynt: Reklam Diye Buna Denir!!!!! Diğer markaların açık açık kullanıldığını ilk defa görüyorum. Müthiş bir yaratıcılık...

19. ecirman

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun... Emeği geçenlerin emeğine sağlık... Üye kayıtlarını sabırsızlıkla bekliyoruz...
  20. ecirman

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları Gerçekten Maaşaallah...Ellerinize ve emeğinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri