Arama sonuçlarınız

1. ecirman

Çatalca İnceğiz Mağaraları Keşif Gezisi (22 Şubat 2009)

Ynt: Çatalca İnceğiz Mağaraları Keşif Gezisi (22 Şubat 2009)

2. ecirman

Ynt: Çatalca İnceğiz Mağaraları Keşif Gezisi (22 Şubat 2009) Araçla gidilebilecek son noktaya kadar gittik... Güzel bir çayırlık bulduk...
  3. ecirman

Pazar öğle saatlerinde canımız sıkıldı.Biraz hava alalım dedik... Çatalca İnceğiz Mağaraları yakınlarına gittik...

4. ecirman

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Fren testini dışarda yaptılar.Tüm ayarlar yapıldığı için bu sefer sorunsuz geçti. 2011 Şubat a kadar rahatım.Darısı yaptıracakların başına... Ama şunu söyleyebilirim,abartıldığı kadar yokmuş.Sonuçta benim araç görüldüğü gibi geçti.
  5. ecirman

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Bende dün yaptırdım.2 sene...

6. ecirman

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Yarın muayenemin songünü.Bugün Büyükçekmece İstanbul da muayeneye girdim. Aracımın son hali bu... Buldukları eksikler:Farlar ayarsız,çeki demiri kayıtsız olduğu için sökülecek,el freni ayarlanacak. Bugün ayarlar yapıldı.Fakat...

7. ecirman

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Muayenenizi nerede yaptırdınız acaba?
  8. ecirman

Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında...

Ynt: Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında... Benim eşim eski soyadıyla kullanıyor.Herhangi bir sorun çıkmadı.
  9. ecirman

Ynt: Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında... İlçe Emniyetlerde Trafik Bölümleri açıldı.Eskiden her yerden olmuyordu.

10. ecirman

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Demekki o kadar güzel ki kimseler dönmemiş... :D

11. ecirman

Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009) Bir Ankara,bir İzmir sabırsızlıkla bekliyoruz...
  12. ecirman

Bir Tenekede Tavuk da Bizden

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Ahh! Şimdi yaktın işte...Süt şeklindemiydi? Losyon gibi... ;) ;D

13. ecirman

Vitara JLX Roofrack

Ynt: Vitara JLX Roofrack Bencede çok güzel olmuş.Hemde fonksiyonel.Ellerinize sağlık. Ayrıca yaptığınız işi paylaştığınız içinde çok teşekkürler...
  14. ecirman

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Yanında antibiyotik varmıydı şifa niyetine?
  15. ecirman

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Sadece Kardelen için bile giderim yarın...

16. ecirman

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Tavuk zaten süper belli de çiçeklere bayıldım kardeşler. Bravo size...Paylaşımınız için teşekkürler,ellerinize sağlık...
  17. ecirman

Ynt: Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında... Yok canııım...Kriz malum herkes bişeylerden ekmek parası çıkarmaya çalışıyor. ;D
  18. ecirman

Ynt: Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında... Ekmek parası... ;) ;D

19. ecirman

Ynt: Dikkat! Ehliyetlerin Yenilenmesi Hakkında... Evet,zaten doldurulacak forum sizin hakkınızda olduğu için cevaplarıda siz biliyorsunuz... ;D
  20. ecirman

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri