Arama sonuçlarınız

1. gokhan5234

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası masalllah harıka oluyor :D :D :D :D :D

2. gokhan5234

Vitara Ustası !

Ynt: Vitara Ustası ! ramazan tez den bahsedıyosunuz sanırım antalyadakı ıyı ustalardan oldugunu duydum bı kac kere parca ıcın gorustum duzgun esnaf
  3. gokhan5234

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri yaptıgınız yukseltmede kesınlıkle uzatma kollarını almalısınız zorlama vb kırılmaları cesıtlı kosulları ıle mehmet becce temın edıyor onu kendısıyle gorusun sonucta bende sızın gıbı kullanıcıyım ama suana adar...

4. gokhan5234

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri eren senın maddı olarak sıkıntın yok amerıkayı kesfattme kıtt al sozumu dınle bu arada kıtmı getmı dıye polemık olcak bırsey yok her ıkısıde yukseltmedır benım eskı aracımda 3 ' sıspansıyon yukseltme get ıle 2'...
  5. gokhan5234

2004-05 Suzuki Grand Vitara tampon DODİĞİ 60TL

Ynt: 2004-05 Suzuki Grand Vitara tampon DODİĞİ 60TL neden sormadnın benım on tampon hala cızıksız ve dodıklerıyle kenarda duruyor

6. gokhan5234

grand vitara teyip kodu

Ynt: grand vitara teyip kodu hocam kode hatası verdıgınde sadece uzerındekı gobek tusuna bas radyo veya cd moduna tuslarına bas oto matık kendıne gelıyo sen yazdıktan sonra tekrar kuyu soktum taktım aynı yontemle normale dondu ;) ;)

7. gokhan5234

grand vitara teyip kodu

Ynt: grand vitara teyip kodu sanırım arac 2006 ve ustu ben suan 2004 unu kullanıyorum kac kere aku bası soktum yada teyıbı soktum bızımkı kod ıstemedı
  8. gokhan5234

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri olur abı hala monvizorun gelmedı ;D merdıvenıde lısteye eklıyeyım ::) ::) ::) ;D ;D ;D
  9. gokhan5234

Vitara Ustası !

Ynt: Vitara Ustası ! hocam ıstanbula gıdıp gelme fırsatınız varmı tekırdag offroad kulubundende arkadaslar genelde suzukı aksıyon otoya gelıyorlar benım ve cogu arkadasımızın referans olacagı yer suzukı aksıyon otodur

10. gokhan5234

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri evet 33 ıcın basta akslerı gozden cıkarmak lazım o nedenle basta akslerı kalmını nın guclendırılmıs akslerı ıle degıstırmeyı dusunuyorum zaten ayna mahrutıyıde degsınce sıkıntı olcak bır durum kalmıyor (not 5.72 ayna mahrutı suan pıyasada mevcut...

11. gokhan5234

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri hocam ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler mehmet becce abımızın yenı yaptıgı suan test asamasında olan 5.85 ayna mahrutısını beklıyorum o ve kalmını nın guclendırılmıs akslerıyle 33' extrem kullanacagım ya alemınyum 16' cant yaptırmayı yada...
  12. gokhan5234

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri aracıma mt pabuclarını taktım (245/75/16) :D :D :D :D

13. gokhan5234

suziki jimny 2004 model satin aldim. ceki demiri bagaji bilgisi

Ynt: suziki jimny 2004 model satin aldim. ceki demiri bagaji bilgisi arka cekı demırıne takılan bagaj ıstersenız yaptıra bılırsınız ama thule nın sınyal ve stop lambaları ustunde orjınalı var hem sık hem almanyada ucuzdur
  14. gokhan5234

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum bu konu gezenbılırın efsane ılanlarından ;D ;D ;D
  15. gokhan5234

Hangisini Alırdınız?

arazıde kullanmıyacaksan ozaman kıa ları ıc genıslıgı nedenıyle tavsıye ederım

16. gokhan5234

2 ay kullanilmis grand vitara ceki ve koruma demiri

Ynt: 2 ay kullanilmis grand vitara ceki ve koruma demiri bu modele ufak uyarama ıle montajını yapıyor
  17. gokhan5234

Ynt: 2 ay kullanilmis grand vitara ceki ve koruma demiri zaten ben resımlerı selım ıcın ıstedım benım aractada var ekstra aparatla vınc montajı yapıla bılen modelımı beccenın ona bakacaktımm
  18. gokhan5234

Hangisini Alırdınız?

ıyıde sen neye gore kullancan mebla ne eger offroad a kullancam dıyosan ısler degısır expedısıon (hafıf arazı camp aracı) dıyosan degısır yada motor gucu dersen degısır bunlara karar ver 2.0 a kadar olanlarda kesınlıkle suzukı ust segmende ıse land cruser baska mantıklı arac yok offroad ve...

19. gokhan5234

Ynt: 2 ay kullanilmis grand vitara ceki ve koruma demiri resmı varmı ??? ??? ???
  20. gokhan5234

CABBAR SATILIK (98 XJ)

Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ) tebrık ederım dostum dogru olanı yapmıssın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader