Arama sonuçlarınız

1. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik bu konuda haklısın ama sen ben yeni adamlar bu işin doayeni :)

2. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik :D :D :D :D :D :D bendede yoktu ama takılıyodum gene
  3. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik bende sürekli bu siteden takip ediyorum izoff da bu siteden takip ediyo ama etkinliklerini kendi sitesinden duyuruyo

4. L

Aktiflik

Ynt: Aktiflik www.izoff.net var ordan takip edebilirsin izmit etkinliklerini bende yeniyim ordan takip ediyorum.tabi gezenbilirden bölgeleri daha rahat şekilde takip ediyoruz
  5. L

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı...

6. L

Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D motorun contası değiştimi hiç?orjinal contalarda süzgec gibi delikler var onlar tıkanmış olmasın.Benim ustaya sordum bu aracların haralet sorunu olması cok zor dedi.Termostatı hiç takma.

7. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında müşür yeri orası orjinal.arkadaş değişmiş yerini gösterdim.Zaten sürekli calişiyo olması gerekiyo.Ters nasıl takılmış o ustanın eli öpülür yani :D
  8. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında
  9. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında ben söktüm valla ;)

10. L

Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında ben haralet göstergesini ortada görmedim radyötör tıkalı olma ihtimali olabilir mi acaba?

11. L

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel gelme şansıda yokmu?
  12. L

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel fj 40 varmı?

13. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor ilginiz icin sağolun elimizden geleni yapmaya calıştık
  14. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor sağol calıştırdık ufak tefek sorunlar var tam anlamıyla bitmedi.şirketin önundeydi keşke ugrasaydınız yakından görmüş olurdunuz.
  15. L

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. hayırlı olsun bende yeni topladım fj40 cok zevkli oluyo yavaş yavaş bittiğini görmek takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya calışırım. ilgiyle takip..

16. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor cok sağolun inşallah bu hafta ya bitiyo bende sizin gibi sabırsızlıkla bekliyorum.:)tabi gelip görebilirsiniz ad garajda yapılıyo
  17. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor
  18. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor

19. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor bakıma devam....
  20. L

fj 40 yeniden dogoyor

Ynt: fj 40 yeniden dogoyor sağol abi teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri