Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aktiflik
www.izoff.net var ordan takip edebilirsin izmit etkinliklerini bende yeniyim ordan takip ediyorum.tabi gezenbilirden bölgeleri daha rahat şekilde takip ediyoruz
Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D motorun contası değiştimi hiç?orjinal contalarda süzgec gibi delikler var onlar tıkanmış olmasın.Benim ustaya sordum bu aracların haralet sorunu olması cok zor dedi.Termostatı hiç takma.
Ynt: Fj - 40 Hararet Değeri Sorunum Hakkında
müşür yeri orası orjinal.arkadaş değişmiş yerini gösterdim.Zaten sürekli calişiyo olması gerekiyo.Ters nasıl takılmış o ustanın eli öpülür yani :D
Ynt: fj 40 yeniden dogoyor
sağol calıştırdık ufak tefek sorunlar var tam anlamıyla bitmedi.şirketin önundeydi keşke ugrasaydınız yakından görmüş olurdunuz.
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..
hayırlı olsun bende yeni topladım fj40 cok zevkli oluyo yavaş yavaş bittiğini görmek takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya calışırım.
ilgiyle takip..
Ynt: fj 40 yeniden dogoyor
cok sağolun inşallah bu hafta
ya bitiyo bende sizin gibi sabırsızlıkla bekliyorum.:)tabi gelip görebilirsiniz ad garajda yapılıyo