Arama sonuçlarınız

1. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hılux fena halde aklıma girdi ama şu anlamsız ve bilinçsiz uygulamalar insanı soğutuyor aslında üretici firmalarda çok pasif kalkıpta saçmalamayın demiyor . Vergisi anlamsız ? K Belgesi karmaşa ? Trafik Polisi , Jandarma Bilinçsiz ?

2. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bende iyiyim kardeşim sağol.. Bunlar tatlı telaş Çağlarcığım hep olsun , krediler işin cabası , birinin bitmesine yakın diğeri başlar ... sağlık olsun gerisi çok çok kolay.... :D
  3. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi işte 5 dakikada check-up ... Çağlarcığım , neredesin sen arkadaş yahu....özledik :D

4. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Selam Erkut
  5. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ömer sen araç aldınmı ? yoksa pusudamısın ? :D

6. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ömerciğim, Araç boşken kontrol'e girersen sorun yok, ama arkaya çimento vs koydum Yeşilvadideki evime geliyorum :D kontrole girdin tamamen polis ve jandarmayı ikna kabiliyetine bağlı.İkna edemezsen hususi kamyonet bile yazıyorsa yersin cezayı...

7. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Erkan şu eli kulağında olan hdj ler ne zaman çıkacak ihaleye sen bilirsin ;) Ömer hayırlısı olsun bende şu yeni kasa hılux lara aşık oldum fakat şu kamyonet sınıfı olmasına rağmen arazi taşıtı vergisi ve K belgesi filan soğuttu beni zorla 100 aldıracaklar...
  8. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arslan kardeşim benim be...Kıratın da maşallahı var ama bizden kimsenin nazarı değmez o canavara :D
  9. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tarıkçığım o ne biçim söz öyle kardeşim bir daha duymayayım ha...ama duyduğuma göre kırmadan atacakmışsın kıratı'nı :D :D

10. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bülent hayırlı olsun kardeşim, bu makinalar adamın aklını başından alır... :D Sivas sanayide biz Toyota başında çay içerken bazılarıda Defender altında ter döküyordu ( kulakların çınlasın MKG ) işte mikrobu orada aldın sen... selamlar Ahmet

11. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Aynen tüm ses ve ışık ikazları devreye girmeli :D . Herkese Allah hayırlısını nasip etsin, umarım sende tez zamanda kavuşursun aracına...çok selamlar
  12. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burakçığım süper olur, Nisan sonu Mayıs başı gibi patlatsak bir buluşma iyi olur.

13. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar aslında Mücahit 'e tamamen katılıyorum .Dediği gibi bu tür durumlarda sinyal vermek değil , selectör yaparak dörtlüleri yakmak gerek :D iletişim kopmasın lütfen.. herkese selamlar.
  14. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mücocan vallahi aynı şeyi söyleyecektim ama '' yabancımız değil '' dediği için birşey söylemedim, neyse alana hayırlı olsun güle güle kullansın.
  15. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hayırdır Recepcim , gözünü niye kırptın kardeş , neymiş haber, duyalım bakalım :D

16. aozturk

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Sedat, Gurur duydum elinize , emeğinize , yüreğinize sağlık . Devamını bekleriz.. Sevgiler Ahmet Öztürk
  17. aozturk

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Oooo Tuğsancığım hoş geldin arkadaş hemde eli dolu geldin, çok sevindim :D :D
  18. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi şase veya motor no seri yaparak , şöyle 5 araç almak isterdim 3 yıl sonra piyasaya vermek üzere :D :D

19. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tüm dostlarımın, Yeni yılını kutlar; yeni umutlarla girdiğimiz 2012 yılının sağlık, mutluluk, sevgi, hoşgörü ve huzur getirmesini dilerim. Selam ve sevgilerimle Ahmet Öztürk
  20. aozturk

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Cem telefonda söylediiğim gibi yağ mükemmel bandıra bandıra yemekteyiz, zeytini bende dayanamadım açtım aynen dediğin gibi 15 gün sonra tamamdır, emeğine sağlık kardeşim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri