Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Hılux fena halde aklıma girdi ama şu anlamsız ve bilinçsiz uygulamalar insanı soğutuyor aslında üretici firmalarda çok pasif kalkıpta saçmalamayın demiyor . Vergisi anlamsız ? K Belgesi karmaşa ? Trafik Polisi , Jandarma Bilinçsiz ?
Bende iyiyim kardeşim sağol..
Bunlar tatlı telaş Çağlarcığım hep olsun , krediler işin cabası , birinin bitmesine yakın diğeri başlar ... sağlık olsun gerisi çok çok kolay.... :D
Ömerciğim,
Araç boşken kontrol'e girersen sorun yok, ama arkaya çimento vs koydum Yeşilvadideki evime geliyorum :D kontrole girdin tamamen polis ve jandarmayı ikna kabiliyetine bağlı.İkna edemezsen hususi kamyonet bile yazıyorsa yersin cezayı...
Erkan şu eli kulağında olan hdj ler ne zaman çıkacak ihaleye sen bilirsin ;)
Ömer hayırlısı olsun bende şu yeni kasa hılux lara aşık oldum fakat şu kamyonet sınıfı olmasına rağmen arazi taşıtı vergisi ve K belgesi filan soğuttu beni zorla 100 aldıracaklar...
Tarıkçığım o ne biçim söz öyle kardeşim bir daha duymayayım ha...ama duyduğuma göre kırmadan atacakmışsın kıratı'nı :D :D
Bülent hayırlı olsun kardeşim, bu makinalar adamın aklını başından alır... :D Sivas sanayide biz Toyota başında çay içerken bazılarıda Defender altında ter döküyordu ( kulakların çınlasın MKG ) işte mikrobu orada aldın sen...
selamlar
Ahmet
Aynen tüm ses ve ışık ikazları devreye girmeli :D . Herkese Allah hayırlısını nasip etsin, umarım sende tez zamanda kavuşursun aracına...çok selamlar
Arkadaşlar aslında Mücahit 'e tamamen katılıyorum .Dediği gibi bu tür durumlarda sinyal vermek değil , selectör yaparak dörtlüleri yakmak gerek :D iletişim kopmasın lütfen.. herkese selamlar.
Mücocan vallahi aynı şeyi söyleyecektim ama '' yabancımız değil '' dediği için birşey söylemedim, neyse alana hayırlı olsun güle güle kullansın.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
Sedat,
Gurur duydum elinize , emeğinize , yüreğinize sağlık . Devamını bekleriz..
Sevgiler
Ahmet Öztürk
Tüm dostlarımın,
Yeni yılını kutlar; yeni umutlarla girdiğimiz 2012 yılının sağlık, mutluluk, sevgi, hoşgörü ve huzur getirmesini dilerim.
Selam ve sevgilerimle
Ahmet Öztürk
Ynt: % 100 organik zeytin yağı
Cem telefonda söylediiğim gibi yağ mükemmel bandıra bandıra yemekteyiz, zeytini bende dayanamadım açtım aynen dediğin gibi 15 gün sonra tamamdır, emeğine sağlık kardeşim.