Arama sonuçlarınız

1. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yahu Tolgacığım ne yaptın sen kardeşim yanında böyle bir örnek varken :D güle güle kullan hayırlı olsun :D

2. aozturk

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı yeter kardeşim
  3. aozturk

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Cem benim payımı ayırmadıysan yaktım seni, benim bj60 da 6 lt isterim onunda canı var :D

4. aozturk

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Farukçuğum nur içinde yat . Hep aklımdasın, aklımızdasın ,herzaman heryerde hep senden bir anı var ne mutlu sana böylesine sevildin, sayıldın Allah mekanını cennet eylesin dostum. Ahmet Öztürk
  5. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tüm arkadaşların kurban bayramını kutlarım, belki durgun, belki yorgun,yine de mutlu yine de umutlu nice bayramlara... :D

6. aozturk

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Eşinizin eline sağlık , ama erken ayrıldı kamptan , sanıyorum izin bu kadardı , lütfen bir dahaki kampta ipini biraz daha uzun tutun onun. ;D ;D ;D

7. aozturk

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Tüm arkadaşlara kazasız belasız hayırlı sürüşler , iyi kamplar dilerim. Çok güzel bir buluşma daha olacak, bende İstanbul 2.grup çıkışlı ( 16.30 )olarak yavaş yavaş toparlanayım artık. :D :D :D
  8. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Allah belalarını versin.Dün akşam FAtih Altaylı nın konuğu eski Dağlıca Tabur Kom. Yarbay Onur Dink'ti. Çok ilginç olan bir şey var ki bunu pek çok kez başkalarından da duymuştum. O gece saldırı esnasında...
  9. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Bağyan :D ben o 6 tl yi vermiyorum 70 tl ödedim bu bir , ikincisi hediye ye bende katkıda bulundum, muhterem eşinize çok selamlar kampta görüşürüz buda üç

10. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Şimdi aldım Burakçığım ;D

11. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Beyler 2 nci grup biletleri toplumu alınacak ayrı ayrımı alınacak bende bu gruba yatişeceğim kısmetse :D
  12. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Kar ,bora ,fırtına sükun bulacak herkes TOYOTA ' lara selam duracak ;D Hastalık kaza bela olmazsa iptal filan yok...tüm iptal hakları doldu.. :D :D :D :D

13. aozturk

1993 4RUNNER

Ynt: 1993 4RUNNER 93 model aracta bu km yüksek değildir. Toyota motor düzenli bakım görürse bitmez ve ayrıca Ataman/ Hakan pahalıdır ama garantili iş yapar. Hayırlı satışlar.
  14. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İyiyiz çok şükür eeee az kaldı P.tesi saymaya başlarız artık...Allahtan bir mani çıkmazsa inşallah ;D
  15. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi vay Barbaroscuğum nasılsın kardeşim iyimisin görüşemedik hiç :)

16. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Burak senin 40 ta İzmir de çicek toplarmış göremedik ortalıkta haber varmı :D
  17. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Tolga sabırlı çocuk mutlaka iyi şeyler çıkacak ortaya Cem, inan bende sizi çok özledim görüşeceğiz inşallah bu arada 45 bitince bir tur verirsin değilmi :D
  18. aozturk

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) senin ne işin TOYOTA kampında çakma TOYOTA cı ;D

19. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ama sanyorum Cuma akşamüstü ancak çıkarız bakalım kısmet
  20. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burakçığım kısmet olursa geliyoruz , nihayet görüşeceğiz :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri