Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(
Farukçuğum nur içinde yat . Hep aklımdasın, aklımızdasın ,herzaman heryerde hep senden bir anı var ne mutlu sana böylesine sevildin, sayıldın Allah mekanını cennet eylesin dostum.
Ahmet Öztürk
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Tüm arkadaşların kurban bayramını kutlarım, belki durgun, belki yorgun,yine de mutlu yine de umutlu nice bayramlara... :D
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri
Eşinizin eline sağlık , ama erken ayrıldı kamptan , sanıyorum izin bu kadardı , lütfen bir dahaki kampta ipini biraz daha uzun tutun onun. ;D ;D ;D
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Tüm arkadaşlara kazasız belasız hayırlı sürüşler , iyi kamplar dilerim. Çok güzel bir buluşma daha olacak, bende İstanbul 2.grup çıkışlı ( 16.30 )olarak yavaş yavaş toparlanayım artık.
:D :D :D
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Allah belalarını versin.Dün akşam FAtih Altaylı nın konuğu eski Dağlıca Tabur Kom. Yarbay Onur Dink'ti.
Çok ilginç olan bir şey var ki bunu pek çok kez başkalarından da duymuştum. O gece saldırı esnasında...
Bağyan :D ben o 6 tl yi vermiyorum 70 tl ödedim bu bir , ikincisi hediye ye bende katkıda bulundum, muhterem eşinize çok selamlar kampta görüşürüz buda üç
Beyler 2 nci grup biletleri toplumu alınacak ayrı ayrımı alınacak bende bu gruba yatişeceğim kısmetse :D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Kar ,bora ,fırtına sükun bulacak herkes TOYOTA ' lara selam duracak ;D
Hastalık kaza bela olmazsa iptal filan yok...tüm iptal hakları doldu.. :D :D :D :D
Ynt: 1993 4RUNNER
93 model aracta bu km yüksek değildir. Toyota motor düzenli bakım görürse bitmez ve ayrıca Ataman/ Hakan pahalıdır ama garantili iş yapar. Hayırlı satışlar.
Burak senin 40 ta İzmir de çicek toplarmış göremedik ortalıkta haber varmı :D
Tolga sabırlı çocuk mutlaka iyi şeyler çıkacak ortaya Cem, inan bende sizi çok özledim görüşeceğiz inşallah bu arada 45 bitince bir tur verirsin değilmi :D