Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ilk gps nasıl olmalı
Daha önce GPS kullanmadım.Bu sebeple bu konuda biraz cahilim.Dağa çıkınca arar ara noktaları kendim kaydedicem ve ona göre mi geri dönücem acaba?Başlangıç noktasından durduğum yere kadar kendisi kayıt etmiyor mu?
Harita yüklenen modellere gittiğim dağların haritasını...
Ynt: ilk gps nasıl olmalı
Avda aracı bulduktan sonra evi geri bulmak için navigasyon kullanabiliyorum.Bu hafta sonu sis sebebiyle neredeyse kayboluyordum.
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj
Taşıyıcı ayakları kesinlikle dışardan daha ucuza bulabilirsiniz.Ben aracı aldığımda üzerinde vardı.Bir göz atın:
http://www.eliftuning.com/Port-Bagaj-Tavan-citasi/Suzuki/2610
Ynt: grand vitara otomatik vites
Otomatik vites maalesef biraz hantal kalıyor.Ama genişlik ve sağlamlık açısından sizi tatmin edeceğine emin olabilirsiniz.2007 ESP'li alabilirseniz daha da güzel olur.
Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9
Arkadaş muhtemelen aracın vergisini yatırdığı ay fiyata onu eklemiş o sebeple artmış.Daha sonra çabuk satılması için fiyatı düşürmüş.
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
Araç değişikliği ile karşınızdayım.Artık 2006 model 2.0 Grand viitara sahibiyim
01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul.
02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul
03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu
04 -...