Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak vallla harika olmuş ne diyebilirim ellrinize sağlık

2. itfaiyeci

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak hepinize teşekkür edrim bi kaç şekil oluşmaya başladı yapınca resim atacam
  3. itfaiyeci

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak evet resimdeki araç benim.... kendi basqamakları vidalı....aslında ön tamponu söküp ortadan ,ikiye kesdim....tam basamak oldu ama ...nasıl monte edecem kafa basmadı...

4. itfaiyeci

Yan Basamak

yanlara boru basamak yapmak istiyorum ama bağlantı noktalarını çözemedim...yardımvı olurmusunuz...mümkünse resimlerle teşekkürler
  5. itfaiyeci

Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..

Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?.. benim def uzun yolda 100 km de 8 lt mazot yaktı.....şehir içi depoyu fulledim eminönüne gittim geldim birazda oto sanayiinde dolaştım 50 km yaptım ve tam 20 tl yaklaşık 5,2 lt mazot aldım bu demektirki şehir içi 10,4 lt...

6. itfaiyeci

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... bu benim aracın bi zamanlar satıyordum ama vazgeçtim

7. itfaiyeci

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor tamamda niye kimseyi kandırmaya çalışalım birbirimize faydamız olur belki fikir sahibi oluruz muhabbet olsun ..... ..... .... kızmanıza gerek yok milyarca insan yaşıyor onlarda birbirine benzemiyor
  8. itfaiyeci

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor hundai h100 dizel motor atılmış aracımla uzun yolda 100 km .8 lt...yaktım
  9. itfaiyeci

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları trasporter koltukları gördüm gayet güzel olmuş bende değiştirmeyi düşünüyorum ön için uygun fiat ve marka tavsiyesi olan var mı arkası için trasporte herhalde

10. itfaiyeci

Lastik Defender Yazılı Jant

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant 235/70/16

11. itfaiyeci

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant güncel
  12. itfaiyeci

Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant :D bia eski adamlar hala yeni paraya alışamadık jantlarla beraber lastiklerin tamamı satılıktır 5 adet jant ve lastik toplam istediğimiz fiat 2,500 tl dit. 5 adet takım satılık 500*5= 2500 tl stepnedeki tamamen sıfır hiç takılmamış bende orjinal...

13. itfaiyeci

5 tanesi 25000 tl
  14. itfaiyeci

alınık defender jant lastik

Ynt: Alınık Defender Jant Lastik 5*500=2500
  15. itfaiyeci

defenderime ikinci el lastik arıyorum

Ynt: Defenderime İkinci El Lastik Arıyorum defender yazılı jantlar...a t bf goodlich lastik 5 adet 2500 tl

16. itfaiyeci

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı eline sağlık hüseyin güzel olmuş ... yeni araç aldın mı bu arada
  17. itfaiyeci

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur teşekkür edrim ... geldi..
  18. itfaiyeci

110 Luk Tavan Sepeti Arıyorum

arkadaşlar merhaba yeni aldığım 110 luk defendere tavan sepeti lazım bayramda yola çıkacağım üçret çok makul olmalı (hediyede olabilir) kullandukdan sonra 15 gün içinde iade de edebilirim.... yardımcı olursanız sevinirim.. sarıyer.istinye.hacıosman dayım şimdiden teşekkürler

19. itfaiyeci

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur 1992 defender aldım ... banada gönderirseniz sevinirim itfaiyeci68@mynet.com veya istinye itfaiyesi istanbul-sarıyer ibrahim güneş şimdiden teşekkürler
  20. itfaiyeci

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor benjm 4, kaılışım çocuklarla geç değil murat irfan ağcabayı arayıp göüşün

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri