Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yan Basamak
evet resimdeki araç benim.... kendi basqamakları vidalı....aslında ön tamponu söküp ortadan ,ikiye kesdim....tam basamak oldu ama ...nasıl monte edecem kafa basmadı...
Ynt: Land Rover Defender'ın Yakıt Tüketimi Konusunda Bilgisi Olan ?..
benim def uzun yolda 100 km de 8 lt mazot yaktı.....şehir içi depoyu fulledim eminönüne gittim geldim birazda oto sanayiinde dolaştım 50 km yaptım ve tam 20 tl yaklaşık 5,2 lt mazot aldım bu demektirki
şehir içi 10,4 lt...
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor
tamamda niye kimseyi kandırmaya çalışalım
birbirimize faydamız olur belki
fikir sahibi oluruz
muhabbet olsun
.....
.....
....
kızmanıza gerek yok
milyarca insan yaşıyor onlarda birbirine benzemiyor
Ynt: Defender Koltuk Sorunları
trasporter koltukları gördüm gayet güzel olmuş bende değiştirmeyi düşünüyorum ön için uygun fiat ve marka tavsiyesi olan var mı arkası için trasporte herhalde
Ynt: Lastik Defender Yazılı Jant
:D bia eski adamlar hala yeni paraya alışamadık
jantlarla beraber lastiklerin tamamı satılıktır 5 adet jant ve lastik toplam istediğimiz fiat 2,500 tl dit.
5 adet takım satılık
500*5= 2500 tl
stepnedeki tamamen sıfır hiç takılmamış bende orjinal...
arkadaşlar merhaba yeni aldığım 110 luk defendere tavan sepeti lazım
bayramda yola çıkacağım
üçret çok makul olmalı (hediyede olabilir)
kullandukdan sonra 15 gün içinde iade de edebilirim....
yardımcı olursanız sevinirim.. sarıyer.istinye.hacıosman dayım şimdiden teşekkürler
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
1992 defender aldım ... banada gönderirseniz sevinirim itfaiyeci68@mynet.com veya istinye itfaiyesi istanbul-sarıyer ibrahim güneş şimdiden teşekkürler