Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
halilo11 kardesim benimde boyle bir planım var ama ya nasip diyorum iran üzerinden yola cıkıp gidebileceğim yere kadar gitmek ,,, isterseniz bir yol haritası yapabiliriz saygılar itfaiyeci68@mynet.com
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
kimse cevap yazmadı veya ben göremedim..... istanbuldan hareket nasıl toplumu ( defenderlarla giderken pendik opet de buluşup topuk yaylasına öyle gitmiştik veya masukıyede bulusup cıkmıştık) tek tek mi eger tek tek se ekip olmaz.... yok...
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
İbrahim GÜNES istanbul honda hrv oglusum ve ben çadır istanbul cuma bulusma noktası olursa iyi olur hep beraber gidelim yol iz bilmiyoruz
Ynt: Suudi arabistan (Cidde,Dammam ve Mekke)
mart da iran kuzey ırak kuveyt gidebilirsek mekke ...........acaba aracımızla mekkeye gitmek için neler yapmalıyız teşekkürler
takipteyim ayrıca bender abbastan sharjah a honda hrv ile geçmek tabiiki benzinli nasıl olur acaba martda sizin yollarınızdan takipteyim ayrıca duba,iden suuda devam edeblirmiyim acaba teşekkürler
Ynt: İRANDAKİ OFF-ROADCI KARDEŞLERİMİZ www.TabrizOffroad.com
:-\ İran işi olmadı galiba ben kısmetse honda hrv ile mart sonu gibi gezmeye gideceğim ordan kuzey ırak kuveyt ve umre düşünüyorun olmaz ise koptuğu yerden geri dönmeyi faceden bir sürü arkadaş edindim varsa gelecek bi program...
Ynt: Gezenbilir Ortadoğu Grubu
merhaba ben honda hrv ile kısmetse 2013 ... ayında ağrı.iran tahran abadan basra kuveyt suud gitmek istiyorum irandan ırak ve kuveyt nasıl gecerim yollar güvenlimi sınırda ne gibi problemler olabilir ve nasıl aşabilirim bu konular hakkında bilgi istemiştim...
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
acaba feribotla geçmek nasıl artı iranda araç plakası alınıyor falan gibi bilgilere ulaşıyorum ama kısmet bir yola çıkalım bakalım bide suuda faceden herkesi ekliyorum belki davet falan gibi tanıdıklar...
Ynt: İran .Irak.Kuveyt.Mekke 1Mart hareket
teşekkürler iyi fikir bander abbas tan şansımızı deberiz olmaz ise dönüp kuweyt yolunu zorlarız ..vizeler sınırda hallediliyormu acaba
İran üzerinden mekkeye gitmek istiyorum aracım honda hrv tüplü 2 kişiyiz ...30 gün ayırdık amaç umre yapmak ama olmaz ise gezebildiğimiz kadar gezip sağ salim dönmek .Aracı ile arkadaş olmak veya tavsiyelerde bulunmak isteyenlere şimdiden teşekkürler
Hiç yurt dışı deneyimim olmadı vize ve diğer...
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
teşekkürler yemene 10 günlük vize makul bu on gün içerisinde suudda dolaşırsak bişey olmaz herhalde bide bu vizeleri nereden almam gerekiyor. mesela iranda dolaşıyorsam ve yemene gitmek istiyorsam ırak...