Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
merhaba formu okumaya çalışıyorum ama ....
KARA YOLU ile İran ......... mekke gitmek istiyorum aracı honda tüplü 2005 hrv yanımda kaynım var yani iki kişi olacağız muhtemelen mart 1 gibi yola cıkmayı...
Ynt: Honda HR-V
arkadaşlar merhaba defenderden sonra takastan 2005 ve 230.000 km de bir hrv alarak kumar oynadım araç iyi gibi geldi bu araçlar kaç km gider .salı günü maslak sanayiine gidip daha önce honda servisinde usta başılık yapmış olan arkadaşıma tüm bakımlarını a dan z ye yaptıracağım...
Ynt: defenderden freelander e geçmek istiyorum araç hakkında yurumlarınızı bekliyorum
MarkaLand Rover
SeriFreelander
Model2.0 TD4 HSE
Yıl 2001
Km 194000
Renk Siyah
Motor Hacmi 1801 – 2000 cm3
Motor Gücü 101 - 125 hp
Yakıt Dizel
Vites Yarı Otomatik
Kapı 5
araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar...
Ynt: FREELANDER 1.8 SPORT HARD TOP SATILIRMI KAÇA SATILIR
galeriye götürsen 15,16 dan fazla vermiyorlar......biniciside en fazla 18,19 verir oda hastasını bulursan 2010 dan beri duran ilanlar var dikkat ederseniz inşallah istediğiniz fiata biniciye satarsınız.....
MarkaLand Rover
SeriFreelander
Model2.0 TD4 Classic
Yıl 2000
Km 175000
Renk Şampanya
Motor Hacmi 1801 – 2000 cm3
Motor Gücü 176 - 200 hp
Yakıt Dizel
Vites Manuel
Kapı 5
Çekiş 4x4
24 750 00 tl
Ynt: Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km
resimler ve program için teşekkürler ben 1-15temmuz hanım ve 4 çocuk babamın transporter ile karadeniz ve gürcistan depoyu fulleyip dönüş düşünüyorum yanlız tek problem araç ruhsat babamın üzerine sınırı geçmek için neler...
Ynt: VW ile Gürcistan
MERHABA BEN EŞİM 4 ÇOCUK trasporte (babamın) ile karadeniz turu ve gürcistan yapmak istiyorum aracın ruhastı babamın üzerine olduğu için ne gibiişlemler yapmalıyım teşekkürler
merhaba 1-15 temmuz trasporter aracım ile hanım ben 4 çocuk giresun sahilden gürcistana orda depoyu fulleyip iç bölgelerden dönerek sivas koyulhisarda noktayı koymak istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum 1.mesele araç babamın üstüne sınır geçişim nasıl olacak
2.konaklama mümkünse araç...
1999 Model b2500 400.000 km de 4x4 10.000 tl civarı kapısı vuruk bir araç .....bunun parça fiatları ve bakımı ikinci eli yakıt durumu nedir teşekkürler