Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam öncelikle sağlıklı günler dilerim.... bencede 2 km falan çok az, herşey sizin mantığınızda bitiyor... tabii ki herşey başlangıçta zordur ama geleceğinizi düşünerek karar vermeniz gerekiyor.... yanınızdayız... 👏
Orta Asyada Moğolistana kadar gittim. Uzak Doğu'yu açıkcası bilmiyorum. Ancak motosikletle gidenler var onun da prosedürü farklıdır herhalde, araçla giden bende duymadım.
Benim geçtiğim Orta Asya ülekelerinde uluslar arası sigorta istemiyor. Ancak gümrük geçişlerinde girişte trafik sigortası...
Hocam gezmek her zaman güzel, nerde ve ne zaman olduğu teferruat, önemli olan rotalarımız bitmesin...deneyimlerimizide paylaşalım...selamlar, iyi geziler.
Bu konuda hak veriyorum hocam..:yum:
İki aylık Asya gezimizde en çok su sorunu yaşadık, ama içme suyu değil kullanma suyu. İçme suyunu diğer yiyecek maddelerini temin ettiğimiz noktalardan sağlanıyor, zaten içebileceğimiz su miktarını yanımızda taşıyabiliyorsunuz, miktarı sorun olmuyor. Ama...
Teşekkürler hocam, dilerim sizde hayalinizi yaşama geçirirsiniz. Desteğe ihtiyaç hissederseniz bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar...
Yanlış ölçü alındığı ve büyük geldiği için kullanılamadı. Smev 8006 serisi cam kapaklı, paslanmaz lavabo. 42x 44 cm ölçülerinde, musluğu yok, gideri var. 500 Tl. diyelim.....