Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

23 Temmuz 2016 Sabah saat 08.00 e kadar uyuduk. Kalktığımız yer anlatılamayacak kadar güzel, bu gün havada güzel, güneşli, dün akşam esen rüzgârdan eser yok. Yeni bir güne başlamak için hareket ettik saat 09.39 yola çıktık ve Balıkçı şehrine geldik. Saat 09.56 sevimli bir şehir, kenarında göl...

2. Arif Hüküm

22 Temmuz 2016 Sabah karanlıktı uyandığımda, tek tük arabalar geçti, etrafı seyrettim bayağı karanlıktı, öyle yattım. Aslında tam uyku havasıydı, tuvalete kalktım, Arif'i uyandırırken Utku "Saat kaç biliyor musun? Saat 06.00 yani çok erken, bırak babamı uyusun" dedi. Fakat kaldırdım...
  3. Arif Hüküm

Kırgızistan devam.....

4. Arif Hüküm

Teşekkürler Levent abi, bizden de selamlar...

5. Arif Hüküm

Yazının başında açıklamıştım.....yola çıkmadan İstanbul'da acenteler vasıtası ile aldık vizeleri, ortalama ülke/kişi başı 200$ civarında ödedim. Selamlar.
  6. Arif Hüküm

21 Temmuz 2016 Saat 09:38 haraket ediyoruz, yola çıktık, devamlı yükseliyoruz. Manzara güzel, bayağı Karadeniz yaylaları gibi. Issık gölüne gideceğiz ama bu yol kötü (2100 rakım) , habire çıkıyoruz iniyoruz, yol virajlı, kötü, uçurumlu çok at var, dağlarda yaşayanlar var. Bir Amerikalı...
  7. Arif Hüküm

Kırgızistan devam....

8. Arif Hüküm

20 Temmuz 2016 Gece çok ama çok rahat uydum. Sabah yatak keyfi yaptık, saat 08:15 civarları kalktık. Akşamki kızlar geldi, bize çayla diye ekmek ve kurutulmuş yumurta büyüklüğünde 6 tane peynir gibi birşeyler getirdiler. Ben tadına bakamadım, Arif ile Utku baktılar ekşi yoğurt gibi bir peynir...

9. Arif Hüküm

19 Temmuz 2016 Sabah 06:00 da Arif kalktı, ben sabaha karşı herhalde sızdım. Gece nefesim tıkandı uyuyamadım, Arif'i uyandırdım, arabayı çalıştırdı. Biraz kendimi iyi hissettim. Utku gece ishal oldu iki kere tuvalete kalktı, midem bulanıyor dedi, bağırsak düzenleyici verdik velhasıl Utku ile...

10. Arif Hüküm

18 Temmuz 2016 Hemen yanımızda Gunt nehri, tepemizde Pamir dağları güneşli bir güne uyanıyoruz. Kahvaltı edip yola çıkacağız, soğuk akşamlara hazırlık, kışlık giyecekleri çıkardım. Olağanüstü manzarada kahvaltı edip 09.00 gibi hareket ettik. Yol üzerinde heyelana benzer bir bölge var, çok büyük...
  11. Arif Hüküm

17 Temmuz 2016 Kamp alanından ayrılıyoruz, saat 08.39 yerli çiftçi bir adam geldi Arif konuşuyor. İsviçreli çiftle vedalaştık. Yola çıktık, Tacikistan-Afganistan sınır köprüsünü geçtik, bakıp giderken bir İngiliz sırtında çantası ile gidiyordu aldık arabaya. Akan su gördüğümüz bir köyü çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR