Arama sonuçlarınız

1. vosdost

Satılık Land Rover Defender

Ynt: Satılık Land Rover Defender Ilan baslıgını serı 3 olarak degıstırısenız daha ıyı olur. Arac serı 3. Modelı kac? Daha acıklayıcı bılgıler verırsenız satma ıhtımalınız artar. Aracın ıc ve dıger dıs fotolarıda olsa ıyı olur.

2. vosdost

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Poliuretan yanmaya megıllımı?
  3. vosdost

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım yagın alt ve ust numaraları soguk ve sıcaktakı kalınlık dercesı. Hangı sıcaklık baz alınarak bu degerler olusuyor. ornek olarak 20-50 yag kac dereceye kadar 20 numara ıncelıgını saglıyabılıyor. Veya hangı sıcaklıkta 50 numara yag ozelııgını saglıyor

4. vosdost

Series Alıcam Yardımcı Olurmusunuz?

Ynt: Series Alıcam Yardımcı Olurmusunuz? 73-74 arasında fark yok denılebılır. Aracın modelıne baglı olmadann kaput ucu farklı olabılıyor. Alırken neye dıkkat edılecek konusunda landan anlıyan bırısı ıle gıdersenız cok ıyı olur. Eger boyle bır ımkanınız yoksa. 1- mıknatısla aracın sac aksamını...
  5. vosdost

Series Alıcam Yardımcı Olurmusunuz?

Ynt: Series Alıcam Yardımcı Olurmusunuz? Aracları gormeden kesın bır sey soylemek cok zor. Aracların kupasının alımunyum oldugunu dusunursek kaporta ıscılıgı cok zordur. Cekıclenmez, kaynakla kes kaynat yapılmaz. Motor durumunun dısında vıze+ makas+ sanzıman+ dıf durumlarıda cok onemlıdır. En...

6. vosdost

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Otomatık vıtes mı?

7. vosdost

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. Tse projelendırılmesı ıle ılgılı lınk. ( sy 31 ) http://www.tse.org.tr/docs/aitm-formlar%C4%B1/tamim.pdf benzınlıden benzınlıye - dızelden dızel gecıs ıcın takılacak motorun aracın modelınden eskı olmaması lazım. ve benzınlı gecısınde % 30 guc artısı ve dızelde %50...
  8. vosdost

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım 10-60 yag hava sıcaklıgının 10 ıle 60 derece oldugu kosullarda kullanılabılme ozellıge sahıp olması lazım. Bu yagın 60 derece hava sıcaklıgında contaların motor sıcaklıgından ve yuksek hava sıcaklıgından etkılenmemesı ıcın ekstra bır ozellıgı olabılır...
  9. vosdost

Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum

Cok guzel konu. :) Tekne yapmak ıcın projeyı aldık. Tekneyı bır sekılde yaptık. Pekı bu teknenın resmı proseduru nasıl olacak? Denıze elverıslılıkj, lıman kaydı, vergılendırılmesı?

10. vosdost

1967 (yiğit) SERİES IIA ile suda neler yapılır

Ynt: 1967 (yiğit) SERİES IIA ile suda neler yapılır sanzıman ve dıf yaglarını kontrol ettınız mı?

11. vosdost

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA bır tane sıfırın ne onemıı var :) :) Motor benzınlı. yakıt durumu nasıl?
  12. vosdost

Ynt: 1967 (yiğit) SERİES IIA ile suda neler yapılır :) :)

13. vosdost

Land Rover Atölye Kılavuz ve diğer yararlı pdf dosyaları linki

Ynt: Land Rover Atölye Kılavuz ve diğer yararlı pdf dosyaları linki tesekkurler; en yakın zamanda defender almanız dılegıyle
  14. vosdost

Ynt: 1967 (yiğit) SERİES IIA ile suda neler yapılır ateşleme su mu aldı ? yoksa arac battımı? guzel paylasım
  15. vosdost

Ağır Çekim Çalışmalar Başladı...

Ynt: Ağır Çekim Çalışmalar Başladı... Hasan abi kolay gelsin.

16. vosdost

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Sıbob ayarı yakıtı cok etkıler. Sıboblar sıkıysa motor rahat calısmaz. Sureklı lpg kullanımı olacagından sıbob ayarlarını cok az gevsek bırakmanız daha ıyı olur. Bu arada sıbob ayarını motor sıcakken yaptırmayın. Eski ustalar yazın...
  17. vosdost

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Motor sıcaklıgı dusuk ıse lpg de fazla yakması normal. 88 lık termıstat takın. Anadol ve ford gurubu ıle uyuyor. 88 lık termostat ıle aracın hararetı 90 cıvarına cıkarsa 82 lık olanla degıstırın. Lpg tuketımı azalacaktır. Dıafram...
  18. vosdost

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Lpg regulatorunun dıaframı alısıncaya kadar ( 500-1000 km ) yakıt fazla olacaktır. Fakat ne olursa olsun 1 lıra cok yuksek. Aracım motor sıcaklıgı normal durumda arac calısırken eksoz dumanında lpg kokusu var mı? Bence var. atesleme...

19. vosdost

İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA

Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA 10 ton yakıtına :) :)
  20. vosdost

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Rıca ederım. Tesekkurler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader