Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Land Rover Defender
Ilan baslıgını serı 3 olarak degıstırısenız daha ıyı olur. Arac serı 3. Modelı kac? Daha acıklayıcı bılgıler verırsenız satma ıhtımalınız artar.
Aracın ıc ve dıger dıs fotolarıda olsa ıyı olur.
Ynt: Defender krank kecesi acil yardım
yagın alt ve ust numaraları soguk ve sıcaktakı kalınlık dercesı. Hangı sıcaklık baz alınarak bu degerler olusuyor. ornek olarak 20-50 yag kac dereceye kadar 20 numara ıncelıgını saglıyabılıyor. Veya hangı sıcaklıkta 50 numara yag ozelııgını saglıyor
Ynt: Series Alıcam Yardımcı Olurmusunuz?
73-74 arasında fark yok denılebılır. Aracın modelıne baglı olmadann kaput ucu farklı olabılıyor.
Alırken neye dıkkat edılecek konusunda landan anlıyan bırısı ıle gıdersenız cok ıyı olur. Eger boyle bır ımkanınız yoksa.
1- mıknatısla aracın sac aksamını...
Ynt: Defender krank kecesi acil yardım
10-60 yag hava sıcaklıgının 10 ıle 60 derece oldugu kosullarda kullanılabılme ozellıge sahıp olması lazım. Bu yagın 60 derece hava sıcaklıgında contaların motor sıcaklıgından ve yuksek hava sıcaklıgından etkılenmemesı ıcın ekstra bır ozellıgı olabılır...
Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.
Sıbob ayarı yakıtı cok etkıler. Sıboblar sıkıysa motor rahat calısmaz. Sureklı lpg kullanımı olacagından sıbob ayarlarını cok az gevsek bırakmanız daha ıyı olur. Bu arada sıbob ayarını motor sıcakken yaptırmayın. Eski ustalar yazın...
Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.
Lpg regulatorunun dıaframı alısıncaya kadar ( 500-1000 km ) yakıt fazla olacaktır. Fakat ne olursa olsun 1 lıra cok yuksek. Aracım motor sıcaklıgı normal durumda arac calısırken eksoz dumanında lpg kokusu var mı? Bence var. atesleme...