Arama sonuçlarınız

1. vosdost

sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

Ynt: sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch hayırlı satıslar; takıp

2. vosdost

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Triporter sanzımanını kaca aldınız? Benımde aynı sanzımana ıhtıyacım var.
  3. vosdost

Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Ynt: Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... 110 ambulans kasayı karavana donusturup ruhsata ıslettım. Uzun sure arazıde kullandım. Kantar degerı 2620 kg dı. Aracta 7.50 16 ozka knk 26 vardı. Arka dıngıldekı agırlıgın fazla olması sebebıyle agır camurda batıyordu.

4. vosdost

Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

Basarı budur. Ellerınıze saglık. Ara sanzıman olarak ne kullandınız? fıyatları ne cıvarda

5. vosdost

freelanderla offroad yapabilir miyim?

Ynt: freelanderla offroad yapabilir miyim? freelander ıle az cok arazıye gıren bır arkadasım '' 2 tane freelander alıp, birini yedek parça olarak kullansam daha az masrafım olurdu '' demişti. Bence land rover ıcın basarısız bır uretım.

6. vosdost

Ynt: Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... Tesekkurler; Land rover ambulans kasa reklamlarında oynamaya az kaldı. :) :)
  7. vosdost

Ynt: Defender kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum... Uzun yıllar ambulans kasa kullandım. Yuksek hız asfalt vırajlar dısında ( yanlıs kullanım ) yatanı duymadım gormedım. Arazıye gelınce arazıde devırmek gercekten cok zor.
  8. vosdost

arazi vitesinde ön tekerler dönmüyor

Ynt: arazi vitesinde ön tekerler dönmüyor asfalta 4x4 modunda donuslerde kasıntı yapması normal. Bu kasıntı arazıde kaygan zemındede yapıyor mu?

9. vosdost

Petlas NT3 900x16 Hakkında

Ynt: Petlas NT3 900x16 Hakkında selamlar; 9.00 x 2 = 18 + 16 = 34 ınch e denk gelır. Arazıde ıs gorecegı kesın fakat asfalta seslı olacaktır. Hız sınırının dusuk olması sebebıyla lastık asfalta cok cabuk asınır. Benımde aklımd aolan lastıktı. Sılverstone Mt 117 sport alınca petlasa gerek...

10. vosdost

UNİMOG

Ynt: UNİMOG Arazı kabılıyetı ve asfalt kabılıyetını ıkı kefelı bır terazıye koydugunuzda hangısı agır basıyorsa dıgerı zayıflar.
  11. vosdost

Pajero 3.2DiD hakkında

Ynt: Pajero 3.2DiD hakkında 2010 ve oncekı modellerınde trıger zıncır gergısı ve emme manıfotu sebebıyle egr sorunu yasanıyordu. .Dusuk kmlerde bu sorun yasanırsa garantı kapsamında degısım yapılıyordu. 2011 modellerde bu sorunlar gıderılmıs ( Manıfolt degısımı ve gelıstırılmıs zıncır gergısı)...

12. vosdost

Araç Seçimi?

Ynt: Araç Seçimi? Eger asfalta kullanmıyacaksanız, hafta sonu oyuncak nıyetıne alıp tekrar yerıne bırakacaksanız, saglamlık arıyorsanız, uygun yedek parcası olsun dıyorsanız ( parcayı alacak adresı bılmek sartıyla ) 6-7 bın lıraya masrafsız land rover serı 3. ( 73-74 model ). Traktor mısalı...
  13. vosdost

ALAN 78 PLUS 10 BAND AM-FM

Ynt: ALAN 78 PLUS 10 BAND AM-FM Hayırlı satıslar Takıp
  14. vosdost

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası Hangi ildesiniz?

15. vosdost

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Tam olarak vıtesın gectıgıne emınsenız arazı sanzımanında sorun var. Tam olarak neden kaynaklanır bılmıyorum.
  16. vosdost

Satılık 35" Silverstone MT-117 sport

Ynt: Satılık 35" Silverstone MT-117 sport Arazıde kullanmıyacagım ıcın bende aks sorunu olmaz. Arazı ıcın ayrı takım 0k var yanınada 4 tane cavus desen dusunuyorum. Fakat bendede aks kesmek yerıne yalnızca ıstavroz dıslısını kırıyor. Toplam 4 kere ıstavroz dagıtı.
  17. vosdost

Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL

Ynt: Satılık 5 Band President Jackson Telsiz 25 watt 300 TL Selamlar; Takıp

18. vosdost

Defender krank kecesi acil yardım

Ynt: Defender krank kecesi acil yardım Land parcası satnalardan orjınal ebatta bır kece sıparıs vermenız daha ıyı olacaktır.
  19. vosdost

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Gerekli cam rüzgarlığı alındı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri