Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

Salda Yolculuğumuz Salihli Den Başladı

Şimdilik iyi. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yorgunhunter

Rakı keyfi yağmur altında. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. yorgunhunter

Kampımızı kurduk. Yağmur başladı hadi hayırlısı... SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. yorgunhunter

Yolu Salda dan geçenlere duyurulur. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. yorgunhunter

Salda Gölüne Gidiyoruz.....

okcu78 nicli üyemizin günlüklerini okursanız biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.

6. yorgunhunter

Yenİ Aracim 97 Z.j 5.2

LPG de önemli olan beyindir. Beyin prinsise gerisi teferruat. Tankın süresi 10 yıldı son düzenlemeyle 15 yıla çıktı. 10 yılı doldurduğu için tank değişmiş olabilir. Hiç bie sıkıntı olmaz.

7. yorgunhunter

Husky Model Seçimi

Genel kanı çadırın bir kişilik büyük olanını almaktır. 3+1 olduğuna bakmayın ideal bir iki kişilik çadır. Kış kamplarında zaten uyku tulumu illaki iyi olmalı. 5 mevsim olması da bonusu diye düşünüyorum. Ama sonuçta kamp keyfi göreceli bir zevk. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. yorgunhunter

Teşekkürler SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. yorgunhunter

Valla iyi yorumlar da var kötüler de. Gitmeden öğrenmenin yolu yok. Eğitimde de öyledir: En iyisi görerek öğrenmedir. Kampçılıkta da biraz bu ruh olmalı. Ben de hiç gitmedim. Atlayıp gideceğiz eşimle. Tabi ki izlenimlerimizi paylaşacağız. Hayırlısı artık..

10. yorgunhunter

Arkadaşlar Cuma nın tatil olduğunun farkına yeni varmış bulunmaktayım. Öğretmenim de.....:yum: Cuma öğlende ordayız eşim ve ben... Kamp iki güne çıktı....:sweatsmile:

11. yorgunhunter

Cumartesi öğlen gibi Salda Gölünde lacağız. Bir gece kamp yapıp akşama eve dönmemiz gereiyor. Gezenbilir Ailesinden katılabilecek tüm dostları kucaklamaya hazırız...
  12. yorgunhunter

Husky Model Seçimi

Husky fighter 5 mevsim 3+1 iyi seçim. Yeni aldım 979 tl. 1250 isteyen de var. Aratırsanız bulursunuz. Bir Manisa lı olarak Spil zordur.

13. yorgunhunter

Çadır Tavsiyesi ⛺️

husky fighter 3+1 5 mevsim 979 tl. yeni aldım. kurulumu kolay sayılır. fiyat olarak aratın bulursunuz. aynı çadırı 1250 tl ye satan da var dikkat.
  14. yorgunhunter

99 Grand Cherokee 4.7 Almak Hata Mı ?

Benim araç 1999 model ve quadra drive mesela.
  15. yorgunhunter

Cahil Wj Ci.....

Arkadaşlar 25 günlük bir Jeep WJ kullanıcısı olarak soruyorum: Araç sabah çalıştığında 15-20 saniye kadar çır çır diye bir ses duyuyorum. Sonra kesiliyor. Aracı aldığım şahsın servis ustasına sorduğumda 3 yıldır bu sesin olduğunu, eski sahibinin bakalım demesine karşın şimdilik gerek yok...

16. yorgunhunter

99 Grand Cherokee 4.7 Almak Hata Mı ?

Ben aldım hata olarak görmüyorum. Ancak kullanım amacımız farklı olduğu için tecrübeli offroadçı arkadaşların görüşleri daha önemli tabi. 1999 WJ aldım. Quadra drive üstelik. Çok memnunum. İnşallah gönlüne göre bir araç alırsın.
  17. yorgunhunter

Gorusleriniz ?

Bence de en iyi seçim. Diyorum ancak tecrübeli değilim. 1999 GC WJ Quatro Drive 118 000 KM de bir araç aldım. Yaklaşık 20 gündür biniyorum. Km de 17 litre LPG tüketiyorum uzun yolda. Aracın bütün aksamları da çalışıyor. Belki benim şansım. Hangi araç olursa olsun; offroad yaparsanız bir ayağınız...
  18. yorgunhunter

Defender Almak Istiyorum

Hemen hemen sizinle aynı durumdaydım. Defender den, pikaplardan tutun da Galloper a kadar düşündüm. Ve en sonunda gidip bir WJ aldım. Çok da doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Konforu ve gücü bir arada bulabileceğiniz, eşinizin de rahatça kullanabileceği, kamp yapabileceğiniz, V8 in...

19. yorgunhunter

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

535 3066027 irfan SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. yorgunhunter

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

Evet arkadaşlar son durum nedir? Şahsi fikrim araçların yanımızda olduğu bir mekan olmasıdır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri