Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

Otomopar Otomotiv

Selamlar. Manisa Salihli den yazıyorum. 1999 WJ Avrupa versiyon aracımın dış yazı ve logoları yok. Komple yazı takımı ücretini öğrenebilir miyim? Teşekkürler...

2. yorgunhunter

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Manisa Salihli deyim. Öğretmenim. Av ve balık tutkusu beraberinde kamp ve doğa tutkusunu da aşıladı. Sizin gibi Defender düşündüm. Ancak doğa ya tamirci çağırmaktan bıkarsın deyince herkes G.Cherokee WJ aldım hem de daha ucuza. Defenderin çıktığı her yere hem de konfor eşliğinde çıkar. Saygılar...
  3. yorgunhunter

Wj Yardım......

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Adapazarı Hanjeep Oğuz Han Mülayim bey den aldım. Hatta korkup bir de sol kol aldım. Sağlıkla kalın....

4. yorgunhunter

Wj Yardım......

İlginize teşekkürler. Amerikan yedek parça. İstanbul Sarıyer sanırım. Adam 3000 TL civarı deyince dondum kaldım. Egeoffroad dan arkadaşlara da yazdım. İzmir den 100 TL ye buldum. Fiyat nasıl şimdilik bilmiyorum. Açıkçası arka kapıyla aynı olduğunu da bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş bulunuyorum...
  5. yorgunhunter

Wj Yardım......

Arkadaşlar şoför kapısı içten açma kolu kırıldı. Komple döşemeyle satılır diyorlar. 3000 TL gibi. Sadece nikelaj kol kırik. Yardımlarınizi bekliyorum. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. yorgunhunter

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

son anda bir aksilik olmazsa güzel olur. ayrıntıları görüşürüz.

7. yorgunhunter

İzmir Ve Çevresinde Kamp Yer Ve Kamp Arkadaşları

Eşim ben ve WJ mizle kamp arayışındayız. Salihliden....
  8. yorgunhunter

İstanbul Da 5.2 Aranıyor.....

arkadaşlar bu arada ön sağ tveeter patlak. usta ikisini de değiştirelim diyor. tabii orjinal değil. sizce ne yapmalıyım? sol dakinde bir problem yok.
  9. yorgunhunter

Etkileyici SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. yorgunhunter

Teşekkürler. Yazdım[emoji5] SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. yorgunhunter

Teşekkürler 38 SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. yorgunhunter

Teşekkürler SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. yorgunhunter

Aracım... SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. yorgunhunter

Arkadaşlar sonunda 99 4.7 de kara kılıp bugün aldım. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. yorgunhunter

Sevgili arkadaşlar. Sadece kamp ve av&balık için kullanılmak üzere offroad yapmamış 5.2 arıyorum. 96-98 arası mümkünse. Temiz ise 94-95 de olabilir. Pazartesiden çarşambaya kadar İstanbul ikitelli de olucam. Tavsiyelerinize güveniyorum. Çünkü tamamen yabancıyım bu araca. Saygılar...

16. yorgunhunter

Yeni Aldığım 97 Model 5.2 Zj

Hayırlı uğurlu olsun sanki ilanı hatırlıyorum. Güzel günlerde kullanın. Fiyat sorsam ayıp olur mu acaba.
  17. yorgunhunter

Yeni Aldığım 97 Model 5.2 Zj

ben de böyle bi canavar arıyorum. Malum siteden mi aldınız
  18. yorgunhunter

97 Model Grand Cherokee 4.0 I6

takip

19. yorgunhunter

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Teşekkür ederim tenekekutu. Sanırım hitap şeklim doğrudur. Çift kabinler offroad için uygun olabilir. Fakat ben kamp ve gezi için araç arıyorum. Def 110 kasa 5 kapı geniş olduğu için hoşuma gitti. Fakat fiyatları çok değişti. Farklı bir moda büründü hem piyasa hem siteler. Daha önce 3 tane...
  20. yorgunhunter

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

İzmir de jeep servis vardır diye tahmin ediyorum. Hard off road yapmadığımızı düşünürsek, yıllık bakımlarının haricinde çok arıza çıkarır mı diye merak ettim şimdi. Sonuçta 20 li yaşlarda araçlar. İzmir bize yakın sayılır. Ancak sanayi olarak bana araba bulmasını isteyebileceğim kadar samimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri