Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Bir de off road yapıp yapmadığını nasıl anlarız

2. yorgunhunter

Günlük Kullanım Hangi Hangi Grand Cherokee?

Aldığınızda demek istemiştim.
  3. yorgunhunter

Günlük Kullanım Hangi Hangi Grand Cherokee?

Aynı durumdayız. İlk kez alıcam. Nasıl buldunuz, kime gösterip fikir aldınız.... vb. bilgiler verirseniz sevinirim. Hayırlı olsun bu arada.

4. yorgunhunter

Def Ten Vazgeçtim Cherokee Ye Döndüm

Defender fiyatları ve sözümona def ruhu taşıyanların oyunları beni jeep e yönlendirdi. Hafta sonları kamp, piknik, av ve gerektiğinde günlük olarak ta kullanabileceğim bi araç ararken cherokee ye gözüm takıldı. Sizlere sormak istediğim konular: 1. Manisa Salihli deyim. Bakım ve arıza için en...
  5. yorgunhunter

Land Rover Defender 2.5 Benzinli Bu Fiyata Alınır Mı ?

Ben de avcıyım. Defender i av, balık ve kamp için almak istiyorum. Aynen senin gibi te araç, üstelik te eşim de kullanacak. Ancak bu şartlarda zor gibi görünüyor. Çünkü Defender i öncelikle offroad için görüyorlar ve ona göre fiyat biçiyorlar. Offroad ı da bütçesi uygun aile çocuları yaptığı...

6. yorgunhunter

Aynı beni anlatmışsın bu arada.

7. yorgunhunter

Bu arada bugün araç 39 750 oldu. Bu piyasaya ne oldu bilinmez.
  8. yorgunhunter

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Defender ailesinde dolanıp duruyorum. Maalesef hala bir fikir edinebilmiş değilim. Ancak bazı çıkarımlarım oldu tabi ki. Sizinle paylaşıp tecrübelerinize sunmak istedim. 1. Artık sosyal paylaşım siteleri anladığım kadarıyla çok kullanılmıyor. Alternatif iletişim...
  9. yorgunhunter

size bi araç için danışmak istiyorum ilanda. ama beceremiyorum. sahibinden de.

10. yorgunhunter

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

23500 TL ye ilandaydı. Ben de düşünmüştüm. 20 000 e alınır mı diye. Size nasipmiş. Allah bela kaza vermesin. Güle güle kullanın.

11. yorgunhunter

23500 TL ye ilandaydı. Ben de düşünmüştüm. 20 000 e alınır mı diye. Size nasipmiş. Allah bela kaza vermesin. Güle güle kullanın.
  12. yorgunhunter

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

sıra keyfini sürmeye kalmış.:wink:

13. yorgunhunter

Hayırlı olsun. Eeee bu durumda biz de 2 yıl beklicez :worried:mi şimdi.
  14. yorgunhunter

Land Rover Defender Off Road Modifiye, Açılır Tavan

resimdeki çalışmanın maliyeti ni öğrenme şansımız nedir? Bilen var mı?
  15. yorgunhunter

Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Peki arkadaşlar. Diyelim ki kasa olarak çok düzgün bi 110 bulduk ama benzin&lpg li. Sonradan dizele dönüştürülebilinir mi? Cahilliğim için şimdiden özür dilerim.

16. yorgunhunter

Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Bu araç benim de favorilerim arasında. Güzel bence de. ama teknik olarak üstatların dediklerine kulak ver. hayırlısı.
  17. yorgunhunter

sayın VipLife; rumuzum çok eskilere okul yıllarına dayanır. Tabi o zaman sadece yorgun du. Japon deyince 3 tane Nissan kullandım. 2001, 2004, 2011 hepsi de 4*2 . Maalesef şu anda 4*4 bir japon pikap çok para. Vergisi de çok. 94 hız limiti. Üstelik gezi amaçlı düşündüğünüzde içi dar. Malum biz...
  18. yorgunhunter

Off road düşünmedim hiç. Zaten beceremem de. Araç kullanmayı da sevmem. Gönüllü şoför buldum mu hemen atlarım sağ tarafa. Ben kamp, özellikle balık için, gezi ve av için düşünüyorum. Bi ara cherokee de dşündüm. Piyasadakilerin çoğu off road da üzülmüş. onlarda masraflı. Özellikle de römork...

19. yorgunhunter

beni rahatlattınız. artık alcaz ve görücez tahminim görüşücez de. saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri