Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Defender fiyatları ve sözümona def ruhu taşıyanların oyunları beni jeep e yönlendirdi. Hafta sonları kamp, piknik, av ve gerektiğinde günlük olarak ta kullanabileceğim bi araç ararken cherokee ye gözüm takıldı. Sizlere sormak istediğim konular: 1. Manisa Salihli deyim. Bakım ve arıza için en...
Ben de avcıyım. Defender i av, balık ve kamp için almak istiyorum. Aynen senin gibi te araç, üstelik te eşim de kullanacak. Ancak bu şartlarda zor gibi görünüyor. Çünkü Defender i öncelikle offroad için görüyorlar ve ona göre fiyat biçiyorlar. Offroad ı da bütçesi uygun aile çocuları yaptığı...
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Defender ailesinde dolanıp duruyorum. Maalesef hala bir fikir edinebilmiş değilim. Ancak bazı çıkarımlarım oldu tabi ki.
Sizinle paylaşıp tecrübelerinize sunmak istedim.
1. Artık sosyal paylaşım siteleri anladığım kadarıyla çok kullanılmıyor. Alternatif iletişim...
Peki arkadaşlar. Diyelim ki kasa olarak çok düzgün bi 110 bulduk ama benzin&lpg li. Sonradan dizele dönüştürülebilinir mi? Cahilliğim için şimdiden özür dilerim.
sayın VipLife; rumuzum çok eskilere okul yıllarına dayanır. Tabi o zaman sadece yorgun du. Japon deyince 3 tane Nissan kullandım. 2001, 2004, 2011 hepsi de 4*2 . Maalesef şu anda 4*4 bir japon pikap çok para. Vergisi de çok. 94 hız limiti. Üstelik gezi amaçlı düşündüğünüzde içi dar. Malum biz...
Off road düşünmedim hiç. Zaten beceremem de. Araç kullanmayı da sevmem. Gönüllü şoför buldum mu hemen atlarım sağ tarafa. Ben kamp, özellikle balık için, gezi ve av için düşünüyorum. Bi ara cherokee de dşündüm. Piyasadakilerin çoğu off road da üzülmüş. onlarda masraflı. Özellikle de römork...