Arama sonuçlarınız

1. gktango

Toyota Landcruıser 70

Ynt: Toyota Landcruıser 70 güncel. fiyat olarak 34500TL düşünüyorum.

2. gktango

Satılık Toyota Landcruiser 70

Ynt: Satılık Toyota Landcruiser 70 güncel ;)
  3. gktango

Toyota Landcruıser 70

Arkadaşlar, Sizlerle benim Toyota Landcruiser 70'i paylaşmak istedim. 2500cc dizel motor ve Toyota sağlamlığı. Takılanlar 35/10,5/16 silverstone extreme Lastik (5 adet sıfır), LSD kilit (%60 oranına göre ayarlandı), 4 inc yükseltme, Vinç tablası yapıldı ve vinç takıldı, Hidrolik Direksiyon...

4. gktango

Toyota Landcruıser 70

TOYOTA LANDCRUISER 70 Arkadaşlar, sizlerle Toyota Landcruiser 70 'i paylaşmak istedim. 2500cc dizel motor ve Toyota sağlamlığı. Takılanlar 35/10,5/16 silverstone extreme Lastik (5 adet sıfır), LSD kilit (%60 oranına göre ayarlandı), 4 inc yükseltme ( yay ve amortisörler ile), Vinç tablası...
  5. gktango

Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny

Ynt: Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny jimny satıldımı acaba?

6. gktango

Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny

Ynt: Orjinal 1.6 16v Vitara Motorlu Jimny jimny satıldımı acaba?

7. gktango

Ynt: Satılık Toyota Landcruiser 70 birkaç fotoğraf daha koymak istedim.
  8. gktango

Arac çok temiz olup kazası yoktur. 2500cc dizel motor ve Toyota sağlamlığı. Takılanlar 35/10,5/16 silverstone extreme Lastik (5 adet sıfır), LSD kilit (%60 oranına göre ayarlandı), 4 inc yükseltme, Vinç tablası yapıldı ve vinç takıldı, Hidrolik Direksiyon takıldı, Tavan sepeti, Telsiz. Bakım &...
  9. gktango

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi toyota land cruiser 70 gökhan Kubilay

10. gktango

Toyota Land Cruiser 70

arkadaşlar, 1989 model Lc70 modelleri, 2400cc düz dizel nasıl araclardır? gökhan

11. gktango

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top merhaba, bendeki samurainin hard topu malum sahis tarafindan yapilmisti 2 ay once. sanirim satacagim. ilgilenenler tarafimla tel veya ozel mail atabilirler. gokhan
  12. gktango

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü kusura bakmayın, cümleyi tamamlamamışım. Diff ler samurai kinden büyükmü, yere ne kadar daha yakınlar?

13. gktango

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü merhaba, willy's diff'lerinin karpuz kısımları sanırım?
  14. gktango

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü merhaba, öncelikle sizi tebrik etmem gerek, çok başarılı bir çalışma olmuş. Diff'lerin oranı nedir acaba? Şanzumanı değiştirmeyi düşündünüzmü? Ayrıca, willy diff'leri samurai diff'lerinde ne kadar geniş ? Düz yolda son süratiniz ne oldu acaba? teşekkür ederim. gökhan
  15. gktango

Acil 2.6 Pajero Yardım

Ynt: Acil 2.6 Pajero Yardım selam, kartal sanayide İlfer oto veya 4.levent sanayide Necmi usta + tuncay ustaya götürebilirsiniz. Arac hakkında kaça anlaştığınızı sorabilirmiyim.

16. gktango

Suzuki Samurai Aranıyor

Arkadaşlar, 1996 - 2000 modelleri arası helezon yaylı veya uzun şasi suzuki samurai arıyorum. satmak isteyenlerin tarafıma e-mail atmalarını rica ederim. teşekkürler, gökhan
  17. gktango

Satılık Cj Suzuki Nivalara Uygun Jant Ve Cherokee Jantı.

Ynt: Satılık Cj Suzuki Nivalara Uygun Jant Ve Cherokee Jantı. selam, suzuki jantlarinin fiyati nedir acaba?
  18. gktango

Başka 1 Arac İçin Fiyatını 35.750tl'den 32.750tl İndirdim. 4x4 Toyota Hilux 2.8

Ynt: Başka 1 Arac İçin Fiyatını 35.750tl'den 32.750tl İndirdim. 4x4 Toyota Hilux 2.8 selam, arac İstanbulda... zemin eğri olduğu için böyle duruyor aracta eğim yok.

19. gktango

Başka 1 Arac İçin Fiyatını 35.750tl'den 32.750tl İndirdim. 4x4 Toyota Hilux 2.8

SATILIK TOYOTA HİLUX 1996 MODEL 2.8 MOTOR EXTREME 4X4 ACİL BAŞKA BİR ARAC İÇİN FİYATINI 35.750TL'de İNDİRDİM. BU ŞEKİLDE 32.750tl veya VİNCİ ALMAK İSTEMEZ İSENİZ 31.750TL. Anımsadığım kadarınca yapılan işlerden bazıları aşağıdaki gibidir ; 1. bütün yürür aksam komple revize edildi ve...
  20. gktango

Satılık Warn Vinç 8000lpb

satılık WARN vinç 8000lpb kevler halatlı bakımları yeni yapılmış. 1350TL gökhan 0542 437 58 06

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri