Arama sonuçlarınız

1. gktango

SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON güncel

2. gktango

VİTARA 3K?

Ynt: VİTARA 3K? hoşgeldiniz, karbüratörlü almayın bence. motoru zayıf kalıyor . arazide sonderece başarılı düz yolda tatmineder aractır.
  3. gktango

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON GÜNCELDİR

4. gktango

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON günceldir
  5. gktango

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON selam , direksiyon kutusu ve pompasıdır. hidrolik borusunu alıp takmak gerekir. fotografı yok ne yazıkki. suzuki vitaradaki sistemdir ve samuraiye olur.

6. gktango

7. gktango

Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu

Ynt: Suzuki Samurai Hidrolik Direksiyon Uyumluluğu arkadaşlar, suzuki samurai için hidrolik direksiyon pompası ve kutusu mevcut bende. Samurai almadan hemen önce almıştım 850TL ye ancak samurai olmayınca bende kaldı. geliş fiyatına satıyorum. arzu eden için ; 0542 437 58 06 teşekkürler,
  8. gktango

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın sevgili avcı-balıkçı arkadaşımız, kimse size terbiyesizlik yapmıyor aslında, ancak bizlere yapılan adeta diyorum alınma diye "sizinle dalga geçiyorum" durumu var... önce ben yanlış yazıldı diye sordum sonra herkes bir cevap verdi, fahiş fiyat dendi, sisler o para...
  9. gktango

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON günceldir

10. gktango

11. gktango

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın sayın avcı-balıkçı arkadaşım, alan alır almayan almaz demişsin, tabiki doğru... ama görüyorsunki bir ürüne olmadık fahiş bir fiyat isteyincede insanların şaka konusu oluyor, sende bunu doğal karşılamalısın. forumdaki yazılara bak herkes bir şeyler yamış, bu durum...
  12. gktango

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın arkadaşlar, hiçbirimiz bu korumanın neden 2000TL olduğunu anlayamadığımıza göre 1 özelliği var diye düşünüyorum ::) Bu demirlerin dökümden olanı bursada üretiliyor kauçuk olanlar (orjinalleri çakma değil) japonyadan gelmeki fiyatı çok daha düşük.... eminim...

13. gktango

suzukı samurai acil yardım

Ynt: suzukı samurai acil yardım merhaba, standart direksiyon kutusu alacağınıza bende hidrolik direksiyon için pompa ve kutusu var. aracınızı hidrolik yaparsınız isterseniz bana mail atabilirsiniz. sevgiler,
  14. gktango

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın merhaba, herhalde 2000TL yanlış olmuş, değilmi? İnanılmaz yüksek olurdu fiyatı....
  15. gktango

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ veya VİTARA için HİDROLİK DİREKSİYON SUZUKİ SAMURAİ için HİDROLİK DİREKSİYON

16. gktango

Tavan Sepeti

Ynt: Tavan Sepeti merhaba, 3 kapı suzuki vitara jlx modele büyükmü gelir ?
  17. gktango

ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU merhaba, hafta arası sizi arayacağım araç ile size gelmeye çalışacağım. teşekkürler,
  18. gktango

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU merhaba, istediğim tampon benzeri ; 600 X 16 SIFIR LASSA OK 144 VE LADA OFFSETLİ JANT ilandaki arkadaşımıza aittir. aracın önündeki tampondan istiyorum. sevgiler, gökhan

19. gktango

Ynt: ALINIK VİTARA İÇİN VİNÇ TAMPONU resmi yok, vincimi takabileceğim bir tampona ihtiyacım var. boru tampon olabilir veya dizayn edilmişlerden. teşekkürler,
  20. gktango

merhaba, suzuki vitara için ön vinç tamponu arıyorum. satmak isteyen olursa bilgi almak isterim. teşekkürler,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri