Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, bu biraz da hangi zorluktaki yürüşlere bağlı diye düşünüyorum. Biraz daha zorlu yürüşlerde bilekli modeller hayat kurtarıyor. O nedenle iki ayrı ayakkabı almak istemiyorsanız bilekli almanızı öneririm.
Öte yandan ben fiyat ve performans olarak decathlon ürünlerini iyi buluyorum. Öyleki...
Tebrikler valla, otostop cesaret isteyen cileli bir ulaşım şekli gibi geliyor bana. Hani gençken sıkıntı olmuyordu "olm paranız yoksa para vereyim adam gibi gezin" diyen amcalara dert anlatmak ama şu an yapabilirim gibi gelmiyor.
Fotoğraf çok iyi, elinize sağlık.
Biz de kendi çapımızda...
İşte o güneşle beraber uyanmamak için ilave dış tente almak iyi olur. Bunun dışında hiç bir çadır ferah görünmüyor. Yani mevcut fotolardan anlaşılmıyor. Mesela içi siyah olan çadır karanlık olması açısından güzel ama yine de içi sıcak olur. O yüzden alacağım sanmam. Karanlık için göz bandı...
Selamlar, teşekkürler. Örnek bir link vererek konuya katkıda bulunmak ister misiniz? Mesela yıldızların ışığından enerji üreten güneş panelini merak ettim.
Hocam çok geç duyuruyorsunuz. Katılım az olsun isteniyor sanırım :)
Bir hafta kala katılabilmemiz için yeterli bir süre değil. 3 hafta önceden yapılmış planlarımız var. Üzülerek katılamayacağız.