Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA;
iki kere yaz kampına çıktım biri akdeniz turu biri ege turu olmak üzere sadece bir keresinde bodrum tavşan adasının karşı kıyısında kamp kurmak zorunda kaldım sadece gece için sabah uyandığımda karşımda 4 5 adet köpek vardı. gel kuçu kuçu dememle kuyruklar sallanmaya başladı ve...
Merhaba ben özgü akcan 34 yaşında istanbuldan aranıza katılmaktayım. Kamp tutkusu ezelden beri olan biriyim öncelerde yaz kampı yapardım fakat artık kış kampıma dönmüş bulunuyorum. Herkeze merhaba
merhaba;
2 3 sene kendi aracım ve iki kişilik çadırım ile ege ve akdenizi gezdikden sonra kış kampına merak salmaya başladık bizim bacanak ile
ve arkadaşımızın içinde 7 kişi yattığı büyük boy çadırı ödünç alarak 3 kafadar yaklaşık 1 ay önce inönü yaylasına gitmeye karar verdik :D
kendimizce...