Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Park yerine çok yakın olan Newborn Monument N 42.660765,E 21.158465 giderek buraya gelen herkes gibi resim çektirdik oradanda vaktimiz çok sınırlı olduğunuzdan taxi tuttum ve önce Fatih Camii ve tam karşısında, 19. yüzyılda vali Jashar Paşa tarafından yaptırılan bir saat kulesini ziyaret ettik...
10 Eylül Pazar Bu gün programımız sabah erkenden Tiran yola çıkıp önce otoyol ile Kosova'ya girip priştineyi gezmek oradanda Makedonyaya geçip Üsküpte konaklamak bugün Toplam 344 Km yolumuz var.
Sabah9.30 da yolaçıktık ilk olarak 149 Km Sonra ilk molamızı verip N 42.096705,E 20.475693 oradan 11...
Şehrin tam kalbindeki bu meydanda Arnavutluk’un halk kahramanı İskender Bey’in heykeli var.Meydanda heykelin karşısındaki Ulusal Tarih Müzesi N 41.329124,E 19.817198 gittik.Burası Arnavut mimar Enver Faja tarafından tasarlanmış.Herkezin resim çekildiği müzenin Ön tarafındaki “Arnavutlar” adlı...
9. Eylül Cumartesi günü Tiran'da inanılmaz bir yağmur başladı.Otelde kahvaltımızı yaparken saatlik hava durumunu inceledim saat 16dan sonra yağmurun azaldığını görünce ilk olarak bir alışveriş merkezine gidip zaman geçirmek sonra daha önce belirlediğim yerleri gezmeye karar verdik.
Otelden taksi...
26 Km Sonra Arnavutluk Sınırı N 42.330489,E 19.420456 geçiş yaptık.Arnavut görevliler şimdiye kadar gördüğüm en hızlı giriş işlemini yaptılar.Tiran içinde yada yakında kamping bulamadığından bookingden otel rezervasyonu yapmıştım.Tirana vardığımızda saat 20,30 u bulmuştu.Otelimize çıkıp...