Arama sonuçlarınız

1. hasanbasrib

cam rüzgarlığı

Ynt: cam rüzgarlığı Perflex oto cam rüzgarlıklarını üreten firma bilgilerini altta sunuyorum umarım yardımcı olurlar.. OTO ERBAYLAR LTD.ŞTİ. Adres Ferhatpaşa Mah. Üsküdar Cad. No:30 Yedpa Tic. Merkezi Karşısı ATAŞEHİR/ İSTANBUL Tel +90 (216) 661 22 90 - 661 23 13 Adres Tiryaki Hasanpaşa...

2. hasanbasrib

Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Kadir bey size gönderi yaptım ama problem oldu anlaşılan.. tekrar gönderi yapabilmem için lütfen özel mesaj veya mail ile telefon numaranızı yazarsanız tekrar gönderi yaparım.. 1 adet ayırdım size...
  3. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! rica ederim arkadaşlar hayırlı olsun.. --------------------- fatih bey sizin stickerda kargoya verildi... --------------------- son 2 adet kaldı duyrulur..

4. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Abdullah bey kargoya telefonunuzu ilettim size ulaşıcaklardır.. -------------------- sticker isteyecek arkadaşlar en azından telefonlarınızı özel mesaj ile veya hasanbasrib@gmail.com adresine mail atarsanız, kargo problemsiz size ulaşacaktır...
  5. hasanbasrib

Özel mesaj atamıyorum......

Ynt: Özel mesaj atamıyorum...... altta yazılan konuları inceleyince benim problemimi yaşayan birini gördüm.. foruma yazdığımız mesaj sayısı 20 yi geçince aktifleşiyormuş anladığm kadarıyla.. konu çözülmüştür gereksiz yere işgal ettiğim için üzgünüm.. silinebilir..

6. hasanbasrib

Özel mesaj atamıyorum......

sayın admin arkadaşlar.. bana gelen kişisel iletilere (özel mesajlara) cevap veremiyorum, ve yeni iletiye tıkladığımda ; "Bir Hata Meydana Geldi!" "Kişisel ileti gönderemezsiniz." gibisinde bir hata mesajı ile karşılaşıyorum sebebini anlamadım ama çözümü varmıdır?

7. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Sayın Abdullah (TUNCA) bey telefonunuzu acilen özel mesaj ile bildiriniz kargo adresinde problem var sanırım.. yarına kadar kargoyu bekletiyorum bilginiz olsu..... ------------------- Ertuğrul bey kargonuz gönderildi.. -------------------...
  8. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar.. albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?
  9. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! arkadaşlar adresini gönderen herkese kargosunu yapıyorum, profilim özel mesaja kapalı olduğundan (sebebini bilmiyorum admin arkadaşlar bir bakarsa sevinirim) özel mesaj atamıyor ve cevaplayamıyorum.. göndermiş olduğum stickerlar bedelsiz olup...

10. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! sticker isteyen tüm arkadaşlara gönderileri yaptım bilginiz olsun 9 adet kaldı.. alanlara hayırlı olsun :) lokman bey sizede göndermiştim ama ya siz adreste yoktunuz yada adressiniz eksikti, telefonunuz olmadığından kargocularda iletişime...

11. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Ahmet bey bu gün kargoya veririrm..
  12. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! arkadaşlar stickerlar geldi çok kaliteli basılmamışsada iş görür.. ilk adres ve telefon bilgisini verene hazırladığım bir büyük(59x11cm) birde küçük(35x11cm) stickerları kargo ile göndereceğim, her hangi bir şey talep etmiyorum kargo ücreti alan...

13. hasanbasrib

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar hepinize.. Hasan Basri ben, İstanbul Ataşehirden, bir arkadaşıma uyup yıllar sonra bisiklet aldım, en son 15 sene önce felan bindim herhalde, geçen hafta sonu ilk sürüşümüzü yaptık ve bostancı kartal arası gittik geldik 24 km.. ama zerre kadar...
  14. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
  15. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! Sedat bey ekteki dosya açılmıyor..!

16. hasanbasrib

Google Eart Çevrimdışı Kotasını İstediğiniz Kadar Arttırıp Yedekleme

Ynt: Google Eart Çevrimdışı Kotasını İstediğiniz Kadar Arttırıp Yedekleme cache dosyası bende de gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim
  17. hasanbasrib

Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..! nasıl bir sticker hazırlandığını küçük bir resim olarak paylaşabilirisiniz? ve ölçülerini..? L200'üme yapıştırmayı istiyorum..
  18. hasanbasrib

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba herkese, ben HasanBasriB. 26 yaşında, evli, 1 çocuk babasıyım. İstanbul Ataşehirde ikamet eder, Çağlayanda Alüminyum Küpeşte sistemleri üreten firmada çalışmaktayım. İlgi alanlarım: Sualtı Avcıları Derneği üyesi olup Zıpkınla Balık avcısıyım...

19. hasanbasrib

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU04- Barış Sezgin (jeeper)...
  20. hasanbasrib

Satılık Magellan eXplorist 710

Ynt: Satılık Magellan eXplorist 710 sahibinden.com aracılığı ile satılmıştır saygılar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri