Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
O da final sınavlarının sonuçlarını okuyor be kardeşim.. Kimi bütünlemey bıraktı, kime torpil yapsın, zor işler ..:)
Arkadaşlar; burada hoca minareye çıktı çağırıyor.. Ben de bir kaç saat sonra şirkete gitmeliyim. Müsaade istiyorum sizlerden..
cip diyor koskoca hürriyette; fotoda ise bir pick-up a bağlamış çekiyor; nedir bu cip kelimesinin yaygınlığı ve yanlış kullanımı yahu?
ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..
Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? :))