Arama sonuçlarınız

1. C

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Tam kaave ortamı valla.. Bırakıp eve gidesi gelmiyor masadan kalkıp :)

2. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... O da final sınavlarının sonuçlarını okuyor be kardeşim.. Kimi bütünlemey bıraktı, kime torpil yapsın, zor işler ..:)
  3. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Freedom forever :) Arkadaşlarım her ikinize de iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere. Mahmuuuuut, boşları al.. Ben kaçar..

4. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bekar uyuyacağımı kim söyledi ;)
  5. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... otobüs=oturgaçlı götürgeç bu gibi.. Zengin ama garip :)

6. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Camiye değil ama yatağa gidiyorum :) :)

7. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Arkadaşlar; burada hoca minareye çıktı çağırıyor.. Ben de bir kaç saat sonra şirkete gitmeliyim. Müsaade istiyorum sizlerden..
  8. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ee, hanımı olanlar düşünsün.. çok şükür sultanım :)
  9. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Selpak veriyim de burnunu sil...:)

10. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Ama kim çekicili dorseyi görüp de TIR demiyor ki? Ben dahil...

11. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Evet..
  12. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... 21 lik sevgilin olsa, o sana alpaslan, alp, alpi vb.. dese gocunmazsın ama dimi :) :) :)

13. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Bir de TIR var.. Bu hepten yanlış kullanım...
  14. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben 36
  15. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... cip diyor koskoca hürriyette; fotoda ise bir pick-up a bağlamış çekiyor; nedir bu cip kelimesinin yaygınlığı ve yanlış kullanımı yahu?

16. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Oğlunu cipe bağlayıp çekti 7 Haziran 2009 İngiltere’nin Leichestershire Kenti’nde kızağa oturttuğu 6 yaşındaki oğlunu 35 santim karda ciple çeken baba yargılanıyor. Marangoz ustası Simon Lewington (40), Kai isimli oğlunun...
  17. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Beyler, yaşlar ne? Şu isim ile hitap, abi mabi muhabbetlerini düzenleyebilmek açısından..
  18. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... ben kötü bir adam demedim ki zaten. Ben de eminim sevilesi bir adam olduğundan. Lakin kantarın topuzu biraz kaçmıştı o dönem.. Problem yok; rahatsız ediyordu bu durum beni, ama şimdi rahatladım..

19. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... Valla ne yalan söyleyeyim; ben hayatımda bir kaç şeyin fanatiğiyimdir; ZJ de bunlardan birisi; yavuz da disco nun muş.. Eee, hal böyle olunca ne olur? :))
  20. C

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... discovery V-8

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri