Arama sonuçlarınız

1. C

Satılık 2005 Model Full+Full Hyundai Starex...

Ynt: Satılık 2005 Model Full+Full Hyundai Starex... merhaba; arazi için yapılmış; sıfır grand cherokee 5,2 zj ile takas düşünürseniz görüşelim.

2. C

1995 Audi A-6 Quattro ile Takaslı Land Cruiser (Hj80) Arıyorum

Ynt: 1995 Audi A-6 Quattro ile Takaslı Land Cruiser (Hj80) Arıyorum yapılı cherokee 5,2 zj düşünürsen konuşabiliriz
  3. C

Cherokee Krom Ön Tampon

Ynt: Cherokee Krom Ön Tampon tampon satıldı mı?

4. C

Cheeroke Ön Arka Tampon

Ynt: Cheeroke Ön Arka Tampon cherokee derken? zj mi xj mi? Fotoğraf varsa koyabilirseniz sevinirim.
  5. C

ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI)

Ynt: ZJ Grand Cherokee için 3 cm Flanş (SATILDI) Ergun Bey selamlar; fiyatta bir güzellik daha yapın hemen anlaşalım.

6. C

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Mert; köpek getirebiliyor muyuz?

7. C

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Amasra-Bartın-Çaycuma-Devrek-Mengen-Yeniçağ-Bolu güzergahından geleceğim (eğer sık karşılaşılan bir durum olup da genel merkeze İstanbul' a gitmemiş olursam, veya acil bir durum olur da yurtdışına uçmazsam - zaten bu durumda ayın...
  8. C

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Güzel bir toplaşma olmuş. Tebrikler..
  9. C

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 Musa; benim 5,2 de de vardı daha 2 gün öncesine kadar aynı problem. Teşhis : LPG nin 4 enjektörü tıkalı, 2 si ise yarım işiyor. Tedavi : 100 YTL.. Bir de aracın kendi enjektörlerini temizlemeye verirsin..50 YTL de o.. Saat gibi şimdi..

10. C

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Benim aldığım kitde başka bir şey yoktu. Ama daha geniş kapsamlı paketleri olduğunu biliyorum. Poliüretan burçlar, pitsman arm vb.. En baz paket ile benim gibi yükelten arkadaşlar çok, hiç birisinde de problem yok..

11. C

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Selamlar; Bahsettiğiniz yıllar arasındaki ZJ kasa cherokee lerde 4H ve 4L seçenekleri var. Yani bu araçlar sürekli 4 çeker. 2 çeker seçeneği yok. Asfaltta 4H, arazide 4L kısaca. Bu yıllar arasındaki modellerde elektrikli ve/veya güç dağıtım sistemleri yok...
  12. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ıspanaklı hemi de..

13. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) İşte budur; Göktuğ kardeşime de yakışan..
  14. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Göktuğcum selam; sana çok kızdım. Sadece Beşiktaşlı olduğun için tabi ;D :) Evet kardeşim, bu aralar Türkiye' deyim. Bi zamanını bulabilsem gelicem senin o taraflara doğru ama iş güç maalesef.. Güzel arkadaşlarım; kırıcı olmadıktan sonra bu tip küçük...
  15. C

Kimlere Aşık Oluyoruz? (Geyik değil, Bilimsel)

işim olmaz...

16. C

Kimlere Aşık Oluyoruz? (Geyik değil, Bilimsel)

Aşk mı? O ne be?
  17. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) peki abla.. :D
  18. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hı hı.. zaten biz de hep aynı yerde debeleniyoruz zaten.. sırf sizler ayaklarını uzatıp izlein die :)

19. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) valla ;D
  20. C

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) zor.. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız