Arama sonuçlarınız

1. tanerer

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Gayet faydalı bir öneri gibi - eğer kanuna karşı değilse. Bence batı trakya'da yaşayan vatandaşlarımız varsa aramızda gidip orada polise soracaklar türk ehliyeti ile araba kullanabilirmiyiz diye. o zaman anlaşılır turing ehliyeti şartı sadece...

2. tanerer

araç kiralama puf noktaları

Ynt: araç kiralama puf noktaları bu arada püf noktaları deyince yabancıların türkiye'de araba kiralarken yedikleri en büyük kazık kaskonun tam şartlarıdır. zincir firmalar daha sağlamdır ama yerel yerlerden kiralanıyor ise Avrupa'da da bence kaskonun geçerlilik koşullarını sormak lazım. Kaç...
  3. tanerer

araç kiralama puf noktaları

Ynt: araç kiralama puf noktaları 2. sürücü kontrolü olmaz, bir kaza durumunda sigorta zararı karşılamaz o kadar! navigasyonu kiralama şirketleri artık orijinal mi veriyor, bozulma riski mi fazla bilemiyorum çok pahalı kirası. Nerede ise 20-30 euroya nokia cep telefonu navigation edition alıp...

4. tanerer

Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı.

Ynt: Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı. Kanun yukarıdaki gibi. Geçen hafta alman polis sendikasının açıklamasını okudum. Şu örneği veriyordu örneğin almanya'da fuara geliyor girdiği ülke almanya, almanya dışında başka ülke görmeyecek ama vizesi hollanda'dan. Almanya bu durumu...
  5. tanerer

30 Kasım -3 Aralık 2012 Paris

Ynt: 30 Kasım -3 Aralık 2012 Paris Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Planımızı yaptık, cumayı bekliyoruz. Cuma gecesi mouscron'da kalacağız. Diğer iki günü paris'e ayıracağız. Ancak yetecek herhalde louvre, eiffel, bastille, şanzelize, seine nehri. Brüksel ve Brugge daha önce birden fazla...

6. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Mantua'dan bazı videolar http://www.youtube.com/watch?v=Zi9bpVAwmk4&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=zpstwHyBcRQ&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=qoguvyf-xhs&feature=youtu.be

7. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vpsTHxZb_Tk Videoyu link olarak değil de mesajın içine yerleştirmeye çalıştırıyorum ama bir türlü olmadı. Oysa o şekilde olan bazı mesajlar gördüm burada. yotube tuşu çalışmıyor mu acaba mesaj...
  8. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Kışa girerken Garda gölünün serin sularını hatırladım tekrar http://www.youtube.com/watch?v=sdR0hDCZT-4&feature=youtu.be
  9. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 www.youtube.com/watch?v=zfYrrzmhCAU zfYrrzmhCAU Bugüne kadar ki geziden bazı videolar Biz Sirmione'de sudan çıkarken çocuklar daha okullarından çıkıyorlardı. Ama böyle bir yerde okumak da büyük şans hani...

10. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 San Marco meydanı tarihi resimler

11. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Hazır San Marco meydanında iken meydanın geçmişinden bulduğum bazı fotoğraflar
  12. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Gondollar ile ilgili söylemek istediğim son şey ise kendim test edememek ile birlikte şöyle bir söylenti var. Ara kanallardaki tek başına çalışan gondolculardan daha ucuza fiyatlar almak mümkün, ancak bu kişiler turist...

13. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 çiçek güzel bir detay
  14. tanerer

Fransa Paris

Ynt: Fransa Paris Ben de bu haftasonu gidiyorum, Louvre benim de favorim ama bir kaç gün veremeyeceğim. 1.5 saatlik rehber eşliğinde bir tur var, en gözde yerlerini gösteriyor. Konu epeyi eski ama bu bilgi belki birilerinin işine yarar. Selamlar Taner
  15. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 USA yazan mont gondolcuya pek yakışmamış

16. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 GONDOL Gezimizin Venedik bölümünü yavaş yavaş bitirirken, Venedik deyince akla ilk gelen şey olan Gondolları unuttuk. Bu kadar plansız gezip de nasıl Venedik'in hemen hemen görülesi her yerini gördük şaşırıyorum ama...
  17. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 San Marco'da güvercin beslemek adetten. Fakat bu kadar güvercinin altından pislenmeden nasıl çıktık anlamadım
  18. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Karavan parkına dönmek için motora binmek üzere tekrar başladığımız yer olan San Marco meydanındayız. Fakat enteresan olan şey saat daha 14:00. Sabah 7'de başladığımız plansız Venedik sokakları turu bitivermiş. Hem de bir...

19. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 "degisim sehir hayatinin ozudur ve hicbir guzel bir sehir kendi gecmisinin muzesi olmamalidir" selanik tarihcisi mark mazower
  20. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Katılıyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri