Arama sonuçlarınız

1. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 :)

2. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Bu tekneler ile göl kenarındaki isviçre, almanya, avusturya şehirleri arasında gidilip gelinebiliyor. Bildiğim kadarı ile pek çok Almanya'da yaşayıp isviçre'de çalışan kişi var. Hatta isviçreliler Almanların çalışma...
  3. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Sabah yeniden su kenarındayız. Friedrichshafen boden gölü kenarında çok güzel bir şehir. Bodensee isviçre, Avusturya, Almanya arasında bir göl.

4. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Bir günü daha Heidi'nin topraklarında sonlandırmak üzereyiz.
  5. tanerer

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg Ferhat bey ve Özcan bey, Paylaşım için teşekkürler. Seçtiğiniz yollar için aşağıdaki şiir ve ilgili videosunu gönderiyorum : ) Volgograd'da şehrin merkezine yakın devasa bir alan ve orada herkesin kepenkli garajı vardı. Arabası olanlar arabalarını oraya...

6. tanerer

Hedef Karavan ile St. Petersburg

Ynt: Hedef Karavan ile St. Petersburg 90'ların başında Rusya'da ortayaş üzerinin komunizm özlemini görünce sorardım "neden, şimdi daha özgür değilmisiniz, istediğiniz ülkeye gezmeye gidebilirsiniz mesela?" şunu söylerlerdi, "şimdi gezmek için para lazım, eskiden bir sürü ülkeyi bedava...

7. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Neyi bekliyorsunuz? :) Satınalma yolunu seçtiğinize göre motoru yaptırıp hafta sonlarını , tatilleri değerlendirin derim :)
  8. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Teşekkürler Mustafa Bey. Sizden esinlenerek yazmaya başladım burada. Umarım sizin gittiklerinize biz, bizim gittiklerimize sizler gidersiniz :) Belki de ilerde gezenbilir konvoyu olarak birlikte gideriz :)
  9. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Cavid Bey haklısınız. Hava temiz, doğayla başbaşasınız. Aslında ben bu karavan işinin en çok bu yönünü sevdim. kamping alanları çok ilgimi çekmiyor. Böyle bir yerde aracımı bir ağacın altına koyup yürümek dönüp o doğanın...

10. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Kathedrale Notre-Dame de Paris

11. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Notre Dam de Paris
  12. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 mum geleneği

13. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 camekan içinde günah çıkarma odaları kilisenin tarihi dokusuna pek yakışmamış
  14. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Şapel'in ne olduğunu da daha iyi anladık bu kilisede.
  15. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 :)

16. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Notre Dam'dayız. Giriş sırası ve kuleye çıkmayı saymazsanız yarım saat yeterli.
  17. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Gideceğimiz yerleri yolda planlayalım diye metro haritasının resmini çekiyoruz. Bu arada çok da melun bir istasyona rastlıyoruz :)
  18. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Yürüyerek gezmek güzel Paris'i ama görmek istediğimiz Garibaldi için nasıl olsa metro ya da araba gerekecek, metro bileti almayı tercih ediyoruz. Günlük bilet 6 euro civarı. ilk iki zon için. Gişe memurunun yazı bırakıp gitmiş olmasına şaşırdık. Neyse ki camı tıklatınca...

19. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Şanzelizeden dönme dolaplı meydana yürüyüp, Sen nehrinin kenarından Notre Dam'a devam ediyoruz. Yürürken güzel eserlerle karşılaşabilirsiniz. Amerika başkanının heykelinin ne işi var Paris'de diyordum ama eski Fransa büyükelçisi imiş.
  20. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Esas ben teşekkür ederim takip ettiğiniz için. Resimdeki gibi "hop on hop off" tur otobüsleri var. Londra, Amsterdam, Paris, Dortmund, Berlin gibi büyük şehirlerde hep görüyorum. Turistik yerleri ring yapıyorlar. Aynı otobüse binme zoruınluluğunuz yok, belediye otobüsü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri