Arama sonuçlarınız

1. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 :)

2. tanerer

3. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Heidiland

4. tanerer

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

Almanya"da cevapcici denilen bir kofte cesidi var. Buradan geliyor demek ki :)
  5. tanerer

Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya

Ynt: Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya 1- Schengen vizesi yeterli. Bu ulkeler arasindan sinir kontrolu yok. 2- Bildigim kadari vekalet gerekli 3- Bulgaristan uzerinden olursa uluslararasi ehliyet alma maliyetinden kurtulabilirsin.

6. tanerer

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Buralar bana Rusya'nın gelişmiş yerleri gibi geldi. Sibirya, Irkutsk (Angara nehri), Baykonur uzay üssü, Volgograd (Hitlerin tanklarının donup savaşı kaybettiği yer) yaklaşık 6 ay geçirdim. Ne evler ne yollar böyle değildi 90'ların...

7. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Evet aynen o :) Bu konuda çok fazla kaynak bulamadım, yazarın yaşadığı yer mi? esinlendiği yer mi? resimler aynı havayı verecek mi bilmiyorum ama biz de çocukluğumuza gittik, manzaralar hep tanıdık geldi. Dedesinin evi...
  8. tanerer

9. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ve isviçre'de tesadüfü keşfimiz : Heidiland

10. tanerer

Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre Belki forum yerine wordpress benzeri bir blog sistemi daha iyi olurdu gezenbilir için.

11. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 10 bin euronun altında beni yolda bırakmayacak bir şey iyi olurdu ilk satınalma deneyimi olarak. 20 binlere çıktıktan sonra leasing ile 0 km. almak daha mantıklı hale geliyor bizim için. 5-10 bin arası yeşil plakatı olmayan...
  12. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim. Faydalı oluyorsa memnun olurum.

13. tanerer

Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre

Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre Ben de bu başlık gözönüne gelince bir solukta okudum. Buralara gelecekler için yararlı bilgiler içeriyor. Teşekkürler.
  14. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Kiralık. Varsa sorun çıkarmayacak kullanılmış araç alalım bana :)
  15. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ben teşekkür ederim. Kalp kocaman olunca kardan adam yarım olsa da olur dedik :)

16. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Benim için tam bir hayal kırıklığı. Meşhur fransız mutfağının sabah kahvaltısı olarak kruasan içinde alman nutellası vermesi istanbulvari bir trafik karışıklığı Almanya'nın herhangi bir kasabasından hiç de daha iyi olmayan noel pazarı Belki etkileyebilecek tek özelliği...
  17. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 istanbul'dan tanıdık mağazalar (Naf Naf ı 20 yıl kadar önceden hatırlıyorum ama Türkiye'de kapandı galiba)
  18. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Paris'de 1. günümüzde direkt kahvaltı için şanzelize'deyiz.

19. tanerer

Paris, Aralık 2012

Ynt: Paris, Aralık 2012 Yeni teknoloji araçlar müthiş tasarruflu. Yolun 1200 km. si şehirlerarası yollarda 130-200 km .arası süratle Geri kalanı şehir içi Paris'in yoğun trafiğinde geçmesine rağmen yakıt gideri çok uygun diye düşünüyorum. Aylık araç kullanımı fazla olanların start/stop...
  20. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Aslında kış ve sonbaharın yanında Garda gölünde yüzmeyi yazdan sayarsak üç mevsim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri