Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fiat Fiorinoyla Türkiye,Yunanistan,İtalya,Fransa,ispanya
1- Schengen vizesi yeterli. Bu ulkeler arasindan sinir kontrolu yok.
2- Bildigim kadari vekalet gerekli
3- Bulgaristan uzerinden olursa uluslararasi ehliyet alma maliyetinden kurtulabilirsin.
Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk"
Buralar bana Rusya'nın gelişmiş yerleri gibi geldi.
Sibirya, Irkutsk (Angara nehri), Baykonur uzay üssü, Volgograd (Hitlerin tanklarının donup savaşı kaybettiği yer) yaklaşık 6 ay geçirdim. Ne evler ne yollar böyle değildi 90'ların...
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Evet aynen o :)
Bu konuda çok fazla kaynak bulamadım, yazarın yaşadığı yer mi? esinlendiği yer mi? resimler aynı havayı verecek mi bilmiyorum ama biz de çocukluğumuza gittik, manzaralar hep tanıdık geldi. Dedesinin evi...
10 bin euronun altında beni yolda bırakmayacak bir şey iyi olurdu ilk satınalma deneyimi olarak. 20 binlere çıktıktan sonra leasing ile 0 km. almak daha mantıklı hale geliyor bizim için.
5-10 bin arası yeşil plakatı olmayan...
Ynt: Araba ve Karavan ile Yunanistan - İtalya - İsviçre
Ben de bu başlık gözönüne gelince bir solukta okudum.
Buralara gelecekler için yararlı bilgiler içeriyor.
Teşekkürler.
Ynt: Paris, Aralık 2012
Benim için tam bir hayal kırıklığı.
Meşhur fransız mutfağının sabah kahvaltısı olarak kruasan içinde alman nutellası vermesi
istanbulvari bir trafik karışıklığı
Almanya'nın herhangi bir kasabasından hiç de daha iyi olmayan noel pazarı
Belki etkileyebilecek tek özelliği...
Ynt: Paris, Aralık 2012
Yeni teknoloji araçlar müthiş tasarruflu.
Yolun 1200 km. si şehirlerarası yollarda 130-200 km .arası süratle
Geri kalanı şehir içi Paris'in yoğun trafiğinde geçmesine rağmen yakıt gideri çok uygun diye düşünüyorum. Aylık araç kullanımı fazla olanların start/stop...
Aslında kış ve sonbaharın yanında Garda gölünde yüzmeyi yazdan sayarsak üç mevsim :)