Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Teşekkürler, hep birlikte de gezeriz inşallah. Almanya grubu olarak Almanya çıkışlı geziler organize edebiliriz.
Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk"
San Petersburg özel bir geziyi hakediyor galiba.
Köprüler bana Alkmaar, Hollanda'yı hatırlattı. Teknenin içine yatmadan geçemiyorduk çoğu köprüyü
Bizim de çok dostumuzda vardı ama Türkiye'de sıcaklarda sıkıntı çekiyorlar galiba.
Buralar vatanı olmasına rağmen hiç rastlamamış olmama şaşırdım yalnız.
sizin için biraz daha Alplerden karlı fotoğraf yükleyim o zaman.
Türkiye'de havayı takip edemedim ama burada 3 aralık'da paris gezimizden (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93732.0) döndük ki her yer kar, hava -8...
Ynt: 30 Kasım -3 Aralık 2012 Paris
Paris gezimizi gezi notları bölümünde yeni açtığım bir başlıkta anlatmaya başladım. Herkese yardımları için tekrar teşekkür ederim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93732.new#new
0 km. 3 serisi bir BMW ile Aralık başı test sürüşü yapma imkanı bulunca Dortmund-Paris arası bir haftasonu gezisi yaptık. Kısaca özetliyorum merak edenler için fırsat buldukça resim gönderirim.
Toplam Km. : 1.480 km.
Diesel yakıt maliyeti : 130 Euro
Süre : Cuma 12:00 - Pazar 22:00
Rota ...
1700'lerden beri St. Bernard köpekleri bu geçitte hayat kurtarırmış
Kökeni (Wikipedia)
Çok eski bir ırktır. İspanya ve İsviçre arasındaki zorlu Alp geçidinde yolculara sığınak sağlamak amacıyla kurulan manastırda St...
iki gün önce yüzerken bugin alp dağlarında karlarla buluşuyoruz sonunda. Buralarda kalmak bizim için kışın karavan tecrübesine iyi bir başlangıç olabilir. Atık su sistemlerimizin ısıtmalı olduğunu ve aracın özellikle kışa...
Burdan tablo gibi duruyorlar, acaba karakış'da ne korkular yaşatmış ne canlar almışlardır.
girerken polis vinyet konusunda uyarmamıştı, ben de emin olmamakla birlikte vinyet gerekebileceğini düşünerek otobanda çok fazla kalmayıp çıkmayı uygun gördüm. Diğer yandan benzinciye gidip sorup vinyet alsam bu sefer de...
Lugano gölü ve çevresi güzel ama sezon dışı zamanlara garda gölü kadar hazırlıklı görmedim. İsviçre'nin içlerine ilerleyip dağlarda biraz vakit geçirmeyi daha uygun görüyoruz. Ekim ayının ikinci yarısında olmamıza rağmen...
Avrupa'da ilk defa Migros gördüm sonunda. Yıllardır Türkiye'de büyük bir marka haline gelen migros'un aslında isim hakları bu isviçre firmasında olduğu için Türkiye dışında mağaza açamadığını düşündüm. Umarım bu kadar yıldır...