Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Almanya ‘Schengen’li Türk turistleri almadı.
El elden üstündür ama Almanlar da bu tarz hesaplar da fena değillerdir :)
Bir kaç kere kuralı sıkı sıkı uygulayıp geri göndererek kuralları öğrettiler bize diye düşünüyorum :)
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Milano, Roma vb. büyük şehirlerde tanıdığım Türkler var ama burada pek sanmıyorum. Garda gölünde de küçük kasabalarda satıldığını görmüştüm.
Ynt: İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim
Paylaşım için teşekkürler Cavid Bey, bence de kiralama alternatifini düşünmeli Türkiye'deki gezginler. Bu şekilde konvoy halinde turlar da planlanabilir.
kariı tarafa dar, inişli çıkışlı ve virajlı yollardan kıyıdan gitmek saatler sürebilir.
Deniz taksi ile 10 dakika
Avrupa'da her gittiğim yere hayran kalıp yerleşme planları yapmak gibi bir hastalığa tutuldum. Como ve italya tam olarak bu gruba girmese de emlak piyasasına şöyle bir göz gezdiriyorum
Milanolu zenginler için yazları geçirilecek harika bir yer olsa da, biz yazın gelsek herhalde kalabalıktan dolayı bu kadar keyif almazdık.
Almanya'da hiç şaşırtıcı değil ama Italya'da hem de dağların arasında küçük bir köyde "hürriyet" gazetesi görmek şaşırtıcı doğrusu