Arama sonuçlarınız

1. tanerer

Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Venedik sokaklarına devam; Yemekler, içecekler, tuvalet hizmeti'nin çok pahalı olduğu söylense de zaman baskısı altında hissetmeden çok stres yapmazsanız 1 Euroya ara sokaklarda kahvenizi içip, ihtiyaçlarınızı giderip...

2. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Kar kampını beğendim. Biraz sayfaları karıştırınca gezenbilir'in bir dernek olduğunu öğrendim aynı zamanda. Neden olmasın Almanya'da bir şube kurulabilir. Avrupa'da üyeler için karavan turları organize edebilir...
  3. tanerer

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz demek istiyorum. Görüyorum ki karavan üreticileri de var aramızda. Almanya TÜV tecrübesine sahip üretici/tamirci vb. kişilerle tanışmak görüşmek isterim. Almanya tecrübesi derken ürettikleri karavanlar ya da örneğin bir T5'de...

4. tanerer

Avrupa' da Motokaravan Kiralama?

Ynt: Avrupa' da Motokaravan Kiralama? Üzerine epeyi yıl geçmiş ama tecrübelerinizi anlatabilseniz iyi olur du :) Almanya hem bu sektörün en geliştiği ülke olarak, hem en ucuz ve en yüksek standartları bulabildiğiniz ülke olarak bence de karavan kiralamak için ideal ülke. Amerika ve benzeri...
  5. tanerer

Fransa Gezimden; 2012

ben de haftasonu paris'e gideceğim 3 günlüğüne ama bu sayfada bir şey göremedim. Bende mi sorun? Taner

6. tanerer

Yunanistan - İtalya - Fransa

Ynt: Yunanistan - İtalya - Fransa Geçmiş olsun geçen ay garda ve venedik italya gezisinde idik, Başımıza ciddi bir şey gelmedi ama bu başlığı okusa idim tedirgin olurdum herhalde. Sahi sormak aklımıza gelmiyor ama avrupa'da full kaskolu kiralamalarda çalıntı koruması dahildir herhalde...

7. tanerer

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Resimlerden gördüğüm kadarı ile keyifli bir seyahat olmuş. Yaz kış farketmez buralarda da bir gün kervan olabilmeyi dilerim :) Herkese selamlar
  8. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Şahane! Levent Bey bu iş böyle olmayacak, ya gezenbilir Almanya grubu oluşturacağız ya da bu tarz gezilere katılabilmek için bana Türkiye'de de bir araç bulunduracağız. :) Sitenin Teknik sayfalarına bakamadım henüz belki...
  9. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Fotoğraflar harika, hani kapak olacak cinsden dediklerinden. Ben video'yu da çok beğenmiştim. Bu resimleri video'da görmüştüm hatırladığım kadarı. Keşke biraz anlasam motor vs. işlerden. Burada işçilik fiyatlarının...

10. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 "on peut avoir vu toutes les villes du monde et être surpris en arrivant à venise" montesquieu - lettres persanes (dunyanin butun sehirlerini gormus olsaniz bile, venedik'e geldiginizde sizi sasirtacak bir seyler muhakkak...

11. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Teşekkürler. Ekim ayında ben çok memnun kaldım. Kasım aralık sicilya veya ispanya'nın güneyinde karavanda geçer mi bilmiyorum. Yalnız günden güne Almanya'da daha çok kışa özel karavan görmeye başladım, demek ki karavan...
  12. tanerer

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri ve İsviçre gezi notları ile vefat haberini aynı gün gördüm. Allah rahmet eylesin. Yakınlarının başı sağolsun.

13. tanerer

Karavan İle İran Ve Umman

Vaktiyle Hazar kıyılarında ortak yat işletmeciliğine davet eden iranlı bir dostumuz vardı, yolunuz o tarafa düşecekse iletişim bilgilerini bulmaya çalışayım. Ana konu güvenlik ile ilgili bazı endişeler giderilebilirse Türk karavancıları doğu yönünde de yepyeni dünyaların beklediğini...
  14. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Türk evinden yavaş yavaş uzaklaşıyoruz
  15. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Türk evinin bahçesi ve çevresi

16. tanerer

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Tebrikler! Planları değiştirmeyin derim. Buralarda görmüşsünüzdür küçücük bebeklerini bisiklet ile taşıyanları. Bu arada sizin yazıda idi sanırım Italyanlar ile Romenler arasındaki bağlar. Benim gezi rotamdaki Mantova'nın tarihini okuyordum, diyor ki...
  17. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ebru Hanım yatay resimler için yardımınızı rica ediyorum tekrar :)
  18. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Fontego dei Turchi

19. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Her köşesini kaydetmek istemişim :) Bence bu binanın içinin o devirdeki eşyalarla bir osmanlı ya da Türk müzesine dönüştürülmesi gerekir. Yabancı bir kaynağa göre Türkler, hristiyanlara kötülük yapmak için, Hristiyanlar...
  20. tanerer

Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012 Ama bu tarihi binanın bahçesinde dolanmak, taş oturma yerlerinde atalarımız gibi soluklanmak bana tarif edemeyeceğim duygular yaşatıyor. Kızım bahçede bu kadar oyalanmama kızınca kendime geliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri