Arama sonuçlarınız

1. iceman

Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) yeniden deneyin, fotoların üstüne tıklayın açılıyor, açılan sayfadan fotoğrafın üst kısmında mouse geldiğinde "save as" den kaydedin.

2. iceman

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)
  3. iceman

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) fotolar yükleniyor, yarın gündüzleyin eklerim :) çok güzel bir geziydi katılan tüm dostlara teşekkürler :)

4. iceman

500 GES

Ynt: 500 GES abi sırf sendeki şu güzel araba yapma becerin ve benim G wagen aşkım yüzünden kıbrıs'ta iş bakıyorum arada yani sırf bunun için... :))
  5. iceman

RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ

Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ gittim, gördüm, bindim. özetle; 180cm'den uzun boylular oturduğunda arkadaki koltukta ıkış tepiş oturuluyor, arkaya baktığınızda bişi göremiyorsunuz çünkü çok dar. tam bir bayan range rover'ı... birde sadece benzinli imiş.. 74bin öyro satış fiyatı...

6. iceman

Amatörler Ne Yerine Konuluyor ??

Ynt: Amatörler Ne Yerine Konuluyor ?? anketten yana bir sıkıntım yok ama neden sürekli başka telsiz forumlarındaki konular burada link verilip paylaşılıyor anlamıyorum. Burada kendi başımıza birşeyleri üretip, gözlemleyip tartışamaz durumda mıyız? O forumda yapılan bir anket o forumda bulunan...

7. iceman

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları yetmez ama evet nadir abicim :)
  8. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları dün o kamyonet G'yi gördüm. gördüm ama nerde söyleyeyim hemen "2.köprü yolunda EMNİYET ŞERİDİNDE" yaa acı ama gerçek... 48 plaka beyaz çok güzeldi, lakin işte herkes dururken onun emniyet şeridinde son sürat gitmesi içimi acıttı. O arabayı kullanan...
  9. iceman

Decathlon Ürünleri Hakkında

Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında Forum İstanbul ve Ankara'da mağazası var. Doğa sporları konusunda carefour gibi bir yer burası. kendi markalarıyla ürünleri var. fiyat performans oranı gayet başarılı. Profesyonel bakımdan çok üst seviye olmasa bile amatör-orta seviye tüketicilerin işini görür...

10. iceman

Motorize Afet Tatbikatı

Ynt: Motorize Afet Tatbikatı doğru ve yerinde bir afet çözümlemesi ve üzerinde detaylıca çalışmak gerek bu projenin.

11. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları yok abicim. bildiğim kadarıyla kamuda da şahısta da pickup sınıfı g yok.
  12. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi aracı ben biliyorum bagaj alanında sürgülü sistemde kurtarma ekipmanları vardı. sürücü+ön yolcu ve ön yolcu arkası olmak üzere 3 kişilik bir arabaydı. arka yolcu koltuğunun orada da kesme-ayırma takımları vardı. çok değerli bir araba ama bakamadılar...

13. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları agam zate anlamaa çalışmıyom, bıraktım o işi ama bi umudum itfaiyecilerdi onlarda kalelerini kaptırdılar ya g230 gitmiş çok mu...
  14. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları birkaç foto ve hikaye paylaşmak isterim... istanbul itfaiyesi bu bahsettiğim... bazı değerlerine sahip çıkamayan kurum. misal fatih'teki tarihi itfaiye binasını az zaman önce, yenilenmiş haliyle vakıf üniversitelerinden birine kaptırdılar gitti...
  15. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Tekirdağ’da bizim evde kaldık, evdekilerle bol kahkahalı sohbetten sonra yatıyoruz gece yarısına doğru… Pazar sabahı da İlk durak Muratlı…. Bu esnada Tekirdağ’da bize Damat Olcay Paşa katılıyor ve sayımız nihayet üçe çıkıyor… Koyun sürüsüne denk geliyoruz…...

16. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Ve kumbağ’a doğru döndük… asfalt bitti, topraktan devam ediyoruz. Ve Tekirdağ’a geldik…
  17. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi devam
  18. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Şarköy’den aynen Uçmakdere yoluna ve oradan da Tekirdağ son durak…

19. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi 1
  20. iceman

10 Nisan' da 10 Bin Kişi

Ynt: 10 Nisan' da 10 Bin Kişi Bir ara güneş çıkıyor, gölgemle gidiyoruz ama pat yağmur damlıyor bikaç km sora.. Şarköy’ün yolları süper olmuş, genişlemiş, virajlara yata kalka giriyoruz… Bacaklar ağrıyor, ara ara yavaşlayıp bacakları açıyoruz. Hava süper… Açık… Denizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri