Arama sonuçlarınız

1. iceman

Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı

Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı sabah sabah yazılanları kanım çekilerek okudum. benim iki tekerlek üzerindeki deneyimim öyle 5-6 haneli rakamlar içeren kilometrelerde, bir insan ömrünün önemli bir kısmını içeren zaman diliminde değil ne yazıkki ama motorsiklet üzerinde sadece 4bin...

2. iceman

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi zaten onu alınca ablayı da yanına bonus veriyorlarmış :) hani renk uyumu, arabanın karizmasına katkısından ötürü falan :)
  3. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

4. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları işte en son G
  5. iceman

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi hahaha süpermiş yahu. hakikaten süper yazı. bir çıkartma yaptırıp yapıştırmak lazım cama :)

6. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Gezgör selamlar, aramıza hoşgeldin :)) senden çok bilgi öğreneceğiz sakın bir yerlere gitme :))

7. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi bi logo bulunur elbet zor bişi değil ama üstümüzde nomex, çizme kask olmadan logonun pek bi numarası olmayacağı için evvela onların resmi olarak kullanabilmemiz daha önceliklilerim arasında benim için. yoksa itfaiyenin telsizini dinlemek...
  8. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi özel mesajdan iletişime geçelim yakın zamanda.
  9. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi yapılanmamızı daha sağlam hale getirirsek sticker konusunu bir şekilde itfaiye ile görüşüp çözeriz. şuan için bu konuda ne yaparsak illegal olur.

10. iceman

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) port bagaj, HF sistem + LC

11. iceman

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları hem G hemde mobil HF sistemli :) antenine hasta oldum :)
  12. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi :) bu hafta iple iniş kurtarma teknikleri falan gösterirler muhtemelen. belki yine bir yangn çalışması olur. kursu bitirin de hayırlısı ile bi toplaşalım şöyle :)

13. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi b hortumunu 6barda tutmayı deneyin :) ben C'de 6 barı tutabiliyordum ilk zamanlarda şimdi 8bara kadar dayanabiliyorum kökçü olmadan :)
  14. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi şu kadar kişiden 4-5 kişi bu işe sevdalanıp ilgilense çok büyük kazanımdır. yine bu kadar kişi, çevresindeki birer kişiye öğrendiklerini anlatsa ne kadar faydalı olur onu düşünün.
  15. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi işte bizim örgütlenmemiz bu noktada önemli çünkü dediğiniz gibi bir sivilin itfai bir olayda zarar görmesi ciddi sıkıntı yaratır hem kamu bazında bende bizim açımızdan. bu sebeple itfaiyeye oluşumumuzun ne kadar birlik içinde olduğunu...

16. iceman

OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim.

Ynt: OFF-ROAD Beni bu kursa gitmeye itti.Bende bu güzel fotoları paylaşayım dedim. ben biliyordum zaten Nadir abininde bu kursu aldığını :)
  17. iceman

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları ee sadece görseller mi olacak? hiç mi ufak hikayeleri yok bu güzel yolculuğun. onlarsız görseller öksüz kalıyor :)
  18. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi 1.5senedir hemen hemen birçok grup ve müfrezeye yolum düştüğü için çoğunda biliyorlar gönüllü itfaiyeciliğin varlığını ama en çok eve yakın olduğu için b.çekmece grubu - mimarsinan müfrezesi, kimi zaman şişli grubu, işe yakın olduğu içinde...

19. iceman

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi ben saat 1gibi geldim ama dersteymişsiniz, ses etmedim bir iki çavuşla sohbet edip döndüm. yangın söndürme işi biraz siyahidir :)) hele bol dumanlı olduysa zenci gibi olur insan :) --- bu arada bu eğitime illa sertifika için gitmemek gerek...
  20. iceman

Defender 110SW

Ynt: Defender 110SW bende dediğiniz gibi şaşıyorum çünkü bazı arkadaşlar israrla geçmişi bilinmeyen hor kullanılmış bir araç alıp toplayalım diyorlar ve ciddi durumda masraf çıkaracağı daha fotosundan anlaşılan araçlara 7-9bin TL civarı para istendiğini söylüyorlar. bu araca bakıyorum, ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri