Arama sonuçlarınız

1. penguen

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Bir sır vereyim. İlginç 53'ler gelecek arkadaşlardan... Bekleyin :)

2. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Senden gizli çektiğim sayı konusu dışındaki fotoğrafları itiraf edebilir miyim artık :) Mesela...
  3. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Ve kedili fotoğraflar...

4. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
  5. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

6. penguen

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Çok güzel bir gezi oldu. Uğur Bey 53 bulma çabalarını görebilseydi eminim çok mutlu olurdu :)

7. penguen

İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009) İstiklal Caddesi'ne Taksim istikametinden girişte sağ tarafta... No:8
  8. penguen

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalGaleriHaber&ArticleID=942047&PAGE=1&Date=02.07.2009&CategoryID=82 İşte sonuçlar...
  9. penguen

Kişisel Galeri (Penguen)

Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)

10. penguen

Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun

Ynt: Yöneticilerimizden Can Uğurlular'a (mogzilla ceyar) Geçmiş Olsun Geçmiş olsun Can kardeş...

11. penguen

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! Çok güzeldi... İkisinin de sakinliği dikkatimi çekti benim de... Teşekkürler arkadaşlar...
  12. penguen

Kıyıköy (06 Haziran 2009)

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Olsun :) Ben şikayetçi değilim. Hayvancağız böyle mutlu olacaksa... Şahsım adına; sabahın köründe tam da yiyeceğim yemyeşil otların hayalini kurarken, ufacık !!!! bir kabahat yaptım diye bana bağırıp çağıran, söylenip duran bir sahibim olmasını hiç istemezdim :)

13. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Bu arada hemen Pabuç Dere kenarındaki Aya Nikola Pansiyonu’na uğradım. Odalarından birini gezip fiyat aldım. Odalar çok geniş olmamakla beraber gayet temiz. Yemek yemek, dinlenmek için küçük çardakları var. Yarım pansiyon 2 kişi fiyatı 140 TL. Oldukça pahalı geldi...
  14. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009)
  15. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Derede 1,5 saat kadar gezerek çekim yaptık. Dönüşte dere kenarındaki kurbağaların muhabbetini dinledik uzun, uzun... Keşke dillerinden anlayabilseydim diye düşünmedim desem yalan olur :)

16. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Öğlen yemeğini de gene köyün merkezinde bulunan Mert Köfte salonunda yedik. Kişi başı ortalama 10 TL gibi bir tutara köfte, salata ve yoğurt yiyebilir, üstüne sıcacık bir bardak çayla keyif yaparken, sokaktan geçenleri gözlemleyebilirsiniz. Bu arada dikkatimi...
  17. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Sonrasında köy merkezine geri döndük ve dolaşmaya başladık. Kıyıköy normalde cıvıl, cıvıl olurdu. Bu sefer oldukça sessiz geldi bana... Çay bahçelerinde bile köyün yerlisi dışında çok insan yoktu. Kartal Çay Bahçesi’nde oturup soluklandık biraz.. Buradan kuşbakışı...
  18. penguen

Ynt: Kıyıköy (06 Haziran 2009) Kazan Dere tarafında bulunan limana inerken olayların kahramanı mandalarla tekrar karşılaştık. Yalnız olmalarından istifade ederek fotoğraflarını çektik. Bu arada bize “Arkadaş” adını verdiğim beyaz bir köpek eşlik etti. Gerçi o da kendi cinsinden başka bir...

19. penguen

Hafta sonu Kıyıköy’ deydik... Biraz şehrin stresinden uzaklaşmak ve bolca da fotoğraf çekmek için... Uzun zamandır gitmediğim için ben biraz da fiyat araştırması yapmak, yeni açılan tesisleri görmek istedim açıkçası... Yolculuğumuz Esenler Otogar’dan başladı. Lüks Yonca Seyahat ile Saray’a...
  20. penguen

Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran

Ynt: Şairlerin ve Güllerin Ülkesi İran Murat'cığım, Nefis bir anlatımla ve bir o kadar güzel fotoğraflarla süslediğin bu yazı için sana çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri