Arama sonuçlarınız

1. penguen

6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011)

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) Ben maalesef yoktum :( Şehir dışından misafirimiz vardı ve o gece yolcu edecektik.

2. penguen

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) Siz de yemek yediniz siz de muhabbet ettiniz değil mi? Ama fotoğraf çekmeye de fırsat bulmuşsunuz ;D Allah nasip ederse birgün mutlaka geleceğim yanınıza :)
  3. penguen

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) Kimse fotoğraf çekmedi mi? Ortalığı kızıştırmak gibi olacak ama İzmir grubumuz bu konuda gerçekten çok iyi :)

4. penguen

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Ah şu elektrik telleri... Kese kese kuşa döndürdüm Bizans zamanında yangınları gözetlemek için inşa edilen 85 metrelik Beyazıt kulesini ama gene de bir tanesinden kurtulamadım :) Ramazanın şerefine ışıl ışıl...
  5. penguen

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78783.new Fotoğraflarımızı ve yazılarımızı buradan paylaşalım arkadaşlar...

6. penguen

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Feci şekilde ağrıyan ayağıma rağmen inatla dört saat kadar yürüyüp ayrılmak zorunda kaldım ne yazık ki.. Arkadaşları görmek özellikle çok keyifliydi... Başka şehirlerden gelen konuklarımızla renklenen gezimizden bir kaç kareyi paylaşayım sizlerle... Alman çeşmesinin önünde toplandık. Hep...

7. penguen

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) 1. Mustafa COŞKUN 2. Esra Akeroğlu 3. Zeynep Esra Koltan + 2
  8. penguen

İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Bence Kıyıköy... Cırcır böceklerinin sesiyle uyursunuz :)
  9. penguen

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Murat kardeşim başınız sağolsun.

10. penguen

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) İşin acısı da bu anlattıklarınızı yapanlar, belirli bir eğitim almış, belirli bir kültür seviyesine ulaşmış insanlar... Onlar böyle davranırsa...

11. penguen

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77589.0 Burada başlayalım mı?
  12. penguen

Yapılacak Olan Festivallerle İlgili Fikir ve Öneriler

Arkadaşlar fikir ve önerilerimizi buradan paylaşmaya başlayalım.

13. penguen

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Tolga Bey, Eğer ılımlı yaklaşarak, gördüğünüz olumsuzluklar için (Bir daha böyle birşeylerin yaşanmaması adına) bize fikirlerinizle destek verseydiniz, (ki siz başka organizasyonlarda bulunmuşsunuz sanırım) size hiç kimse...
  14. penguen

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Bu arada araçlarla yapılan etkinlikte doğayla içiçe olmak demek, insanların özeline girerek onlara zarar vermek değildir diye düşünüyorum...
  15. penguen

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Yazınızın altına imzamı atıyorum. Arazi araçlarıyla yaylalara, meralara girerek insanların binbir emek harcayarak yaptıklarına tahribat vermek, arkada çöp dağları bırakarak ayrılmak... Bence bunlar organizasyondaki...

16. penguen

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun...
  17. penguen

Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Murat Ayduran'ın Babası Vefat Etmiştir Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin...
  18. penguen

polar ceketi deterjanla yıkamak

Ynt: polar ceketi deterjanla yıkamak Yumuşatıcıda bekletmeyi deneyin. Sonuç alamazsanız aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz formu doldurarak sorununuzu belirtebilirsiniz. http://www.colgate.com.tr/app/Colgate/TR/Corp/ContactUs/EmailUs.cvsp Sanırım uzmanlar bu konuda yardımcı olacaklardır...

19. penguen

Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor

Ynt: Zonguldak Maden Şehitlerine Ağlıyor Başımız sağolsun... Söyleyecek başka söz bulamıyorum...
  20. penguen

Arkadaşımız Zeynep Esra'nın (penguen) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Zeynep Esra'nın (penguen) Doğum Günü Kutlu Olsun Hepinize sonsuz teşekkürler... Bu arada Hilal'ciğim tabi ki bildireceğim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR