Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)
Arkadaşlar tren biletleri alınacağı için ödemelerin en geç yarın öğlene kadar yapılması hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Bir arkadaşımızın hazırlamış olduğu ödevde kullanılmak üzere İstanbul sokaklarında çekilmiş orjinal boyutta çocuk fotoğraflarına ihtiyacımız var. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların orjinal boyuttaki fotoğraflarını bana penguen@gezenbilir.com adresinden ulaştırmalarını rica edeceğim...
Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009)
Fotoğraf çeken maharetli eller, çektikleri fotoğrafları ne zaman yayınlamayı düşünüyorlar acaba :)
Bu arada gene o maharetli eller fotoğraflarını ofis@turkyahudileri.com mail adresine de gönderirlerse çok mutlu olurum...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45417.new#new
Fotoğraflara ve yorumlara buradan devam edelim arkadaşlar...
Arkadaşlar,
Herkese bugün aramızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Özellikle sevgili Abdullah'a ve sevgili Ufuk'a fotoğraf çekimi konusundaki destekleri için, sevgili Uğur'a şeker adaşımla tanışmama vesile oldukları...
Maalesef listeyi hahambaşılığa teslim ettiğim için yeni katılımcı kabul etmemiz mümkün değil.
10 Ocak'ta gezi tekrar edilecek...