Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)
Körili tavuk çok güzeldi gerçekten :) Ama eklerlerin hakkını da yememek gerek değil mi :D
Ben de özellikle sevgili Uğur' a selam yolluyorum buradan... Lütfen bir daha raporlarını önceden hazırla ve bizimle birlikte kal olur...
Arkadaşlar,
Yarın sabah saat 10'da listeyi teslim edeceğim. Katılmayı arzu edenler bu akşama kadar isimlerini ekleyebilirler. Bir de hala bilgilerini göndermeyen arkadaşlarımız var. Onlar da gene bu akşama kadar bana özel...
Başardınız :) İsimlerinizi listeye kaydettim.
Görüşmek üzere Deniz Hanım...
Bu arada gezi amaçlı katılmanızın tabi ki bir sakıncası yok ki (zaten geldiğinizde göreceksiniz) bu gezinin en büyük amacı da paylaşmak :)
Umarım :) Cuma sabah saat 10 gibi listeyi teslim edeceğim. O saate kadar bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Gayet tabi... Zaten Sedat arkadaşımız da belirtmiş. Kafalarda soru işareti bırakmamak adına, fotoğraf çekimine flaşsız olmak koşulu ile izin verildiği için bu konu özellikle "fotoğraf ve gezi" konusunun içine alındı. Yani...