Arama sonuçlarınız

1. black

Ankara'da iyi bir LPG ustası

Selam Arkadaşlar, WJ aracım için Ankara'da normal tankı stepne bölümüne simit tank yapabilecek iyi bir usta arıyorum. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Lpg sistemi Prins. Daha önce bu tip uygulamalar yapmış bir yer olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2. black

Araç Muayenesi - Sızdırmazlık Belgesi

Selam Arkadaşlar, Yeni aldığım WJ'e dün muayene yaptırdım, belki birilerine faydalı olur diye birkaç küçük noktayı belirteyim dedim. Öncelikle LPG tankınızın üretim tarihi bölümünde yazan rakam iki haneliyse sızdırmazlık raporu alıp gitmeniz gerekiyor. Yani 03/2010 yerine 03/10 yazıyorsa...
  3. black

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Selam Tufan Bey, Teklifiniz için teşekkürler, ama yaklaşık 2 hafta önce aldım arabayı :)

4. black

CABBAR SATILIK (98 XJ)

Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ) Teşekkürler, gördüm. Bu arada hayırlı satışlar, umarım değerini bilecek birine gider.
  5. black

CABBAR SATILIK (98 XJ)

Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ) Selam, Aslında aracın satılmasıyla ilgili olmasa da, en azından başlığınız görünür bir yerde kalır :) Flowmaster egzoz var yazmışsınız, nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

6. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Yok hocam arıyoruz hala, ama artık insanları rahatsız etmeyeyim diye güncellemiyorum burada :)

7. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Aradığımız gibi bir WJ bulamıyor muyuz?
  8. black

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Beyler/bayanlar yok mudur aracını satan veya satan birisini tanıyan?
  9. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Güncel.

10. black

1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR... Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur.

11. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Sağolun hocam gördüm, bir arayacağım bakalım.
  12. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Halen aranıyor :)

13. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Hocam öncelik siyah olması. Diğer renkleri de değerlendiriyorum, ancak siyaha kaplatacağım için 1500 lira gibi bir masrafı olacak, o yüzden fiyat avantajı yakalamam lazım :) Sizin arabanız da aklımda, ama Kars'taki bir araba için şu anda bir şey söyleyemiyorum...
  14. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Ben hâlâ arıyorum :)
  15. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Param hazir, araba satilacak arsa satilacak diye beklemiyorum, begendigim arabayi hemen alacagim :)

16. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Eyvallah hocam, bekliyoruz hala :)
  17. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Halen aranıyor :)
  18. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Şöyle temiz, güzel bir WJ bulamayacak mıyız? :)

19. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Guncel :)
  20. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Aramaya devam ediyorum, param hazır, temiz istediğim gibi bir WJ bulup fiyatta anlaşırsak hemen alıcam :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri