Arama sonuçlarınız

1. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Gözden kaçıran olur diye yine güncelleyeyim :)

2. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Geçtim Erdoğan Bey, Dört bir koldan bakınıyoruz, seçenekleri değerlendiriyoruz :)
  3. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Halen arıyorum.

4. black

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Bari buraya da yazayım. (Önceliğim Ankara olmak kaydıyla) eğer listeden birileri aracını satmak isterse 1999-2001 arası 4.7 WJ arıyorum. Satmak isteyenler özel mesaj atarlarsa sevinirim :)
  5. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Halen arıyorum.

6. black

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Listeyi ben de bozmak istemiyorum, bilen birisi ekleyebilir mi? :) 144- Karahan black 97 ZJ 5.2 Ankara Ayrıca ZJ'e ek olarak bir tane de 1999-2001 arası Grand Cherokee WJ arıyorum, satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilirler :)

7. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Selam Şükrü Bey, İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Uygun bir araç bulsak göstereceğiz ama henüz bir şey yok :)
  8. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Güncelleyeyim :)
  9. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Tekrar selam arkadaşlar, Araç arayışım devam ediyor, aradığım özellikler şöyle: 1999 - 2001 arası Grand Cherokee WJ 4.7, Benzinli ya da Benzin/LPG'li olabilir. Önceliğim siyah renk, ancak araba temiz/uygunsa diğer renklere de bakabilirim. Bu arada YALNIZCA Ankara'daki...

10. black

1995 model cherokee 5.2 hakkında yardımm..

Ynt: 1995 model cherokee 5.2 hakkında yardımm.. Baran bey öncelikle bir sakin olun, buradaki insanlar size yardımcı olmaya çalışıyorlar :) Bu konularda çok fazla bir bilgim olmamakla birlikte, araçlarda kullanıcının kafasına göre yaptığı değişikliklerin aracın karakteristiklerini olumsuz yönde...

11. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Selam Pesendide, Özelden mesaj gönderiyorum.
  12. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Güncelleyeyim bari :)

13. black

WJ Hakkında Bilgi

Ynt: WJ Hakkında Bilgi Selam, Sadece direksiyon simidi değil, araç genel olarak sıfırmış gibi duruyor. Boyası, döşemeleri, koltukları hepsi pırıl pırıl. Bana da çok akla yatkın gelmediği için burada sorma ihtiyacı hissettim.
  14. black

WJ Hakkında Bilgi

Selam Arkadaşlar, Bir süredir temiz bir WJ arıyorum, ilan panosuna da "alınık" ilanı bıraktım ama şimdilik cevap veren yok. Ben de doğal olarak internetten aramaya devam ediyorum. Şu linkteki aracı biliyor musunuz...
  15. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ acaba piyasadaki wj'leri toplayıp galeri mi açsam? :)

16. black

ALINIK - Cherokee WJ

Ynt: ALINIK - Cherokee WJ Bir de bizim arabaların piyasası yok derler, daha satılık araç bile bulamıyoruz :)
  17. black

Jeep Grand Cherokee WJ

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Teşekkürler Bülent bey.
  18. black

Jeep Grand Cherokee WJ

Ynt: Jeep Grand Cherokee WJ Selam, Araç duruyor mu? Bir de fiyatı yazmamışsınız sanırım ya da ben göremedim? Fiyatını da belirtebilir misiniz?

19. black

ALINIK - Cherokee WJ

Selam Arkadaşlar, Bir süredir 1997 ZJ ile süren Jeep dostluğumu bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum. 1999 - 2001 arası Siyah Cherokee WJ arıyorum. Aradığım araç 4.7 Benzinli ya da LPG'li, malumunuz 3.1 Dizel motor sorunlu olduğu için dizel aramıyorum. Önceliğim İzmir ve Ankara içinden, ancak...
  20. black

WJ Yükseltme

Ynt: WJ Yükseltme Benim aldığım ZJ'i ilk sahibinden, yaşlı bir amcadan almıştım. Lpg takılı değildi, o zamanlar araştırıp Atiker taktırmıştım. Çok sorun yaşadığımı söyleyemem, ama yeni alacağım araçta muhtemelen sizin dediğiniz gibi Prins kullanacağım. Ama tercihim muhtemelen lpg'siz bir araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri