Arama sonuçlarınız

1. N

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Hülya Ceylan Doğum Tarihi ve Yeri: 1973 - Anamur Memleket: Mersin Semt: Kavaklıdere İlgi Alanı: Dalış, yelken, gezi (karada ve suda), offroad, yemek yapmak İş: Bankacı Medeni Hal: Evli, 2 çocuk ve 1 Pati annesi

2. N

Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı, Ankara - Haymana (15 Mart 2009) fotoğraflar çok güzel arkadaşlar, videoları henüz izleyemedim.gelemediğim için çok üzgünüm, annem ve çocuklarla olumsuz hava şartlarını göze alamadım.gerçi annem sen tamam diyorsan ben geliyorum diyordu pazar sabah 7...
  3. N

Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) Süha beyi ben de tanıyorum geçen yıl bizim yelken yarışlarını çekmişti, pazar görüşmek üzere

4. N

Kar Sürüş Rehberi

Ynt: Kar Sürüş Rehberi rica etsem bana kısaca bu olayın fizyolojisini anlatabilir misiniz?
  5. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) pazar günü 8.45 te gölbaşında haymana yol ayrımında buluşulacak değil mi?yarış tüm gün sürecek, mangal yerine sandviç gibi hazır yiyecekler daha uygun ve zahmetsiz...

6. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) bizim mangallar köyde, ben kömür getirsem mangal getirecek olan var mı acaba?yaprak sarma ve mercimek köftesi getireceğim ben ayrıca duyurulur...

7. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) piknik yapacak mıyız neler alalım ve getirelim?
  8. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Turgay bey hoşgeldiniz, landciler buradayız, bekleriz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.160;topicseen
  9. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) pazar katılımımız kesin.ben daha önce bi kere gitmiştim Haymanaya, organize olup gidersek elbette daha güzel olur.ben ilk defa gezenbilir etkinliğine katılacağım ama arkadaşlar yönlendirirse organizasyona da...

10. N

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz havaların ısınması, güneşin yüzünü göstermesi çok moral veriyor gerçekten, sevgili ekinoks, ekinoksun gelmesine ben de çok seviniyorum.

11. N

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz öneriler çok güzel, doğa ve hayvan sevgisi gerçekten rahatlatıcı bizler için, ama ilaç da kullanılabilir, psikiyatriyi de yok sayamayız tamamen, gerekiyorsa ilaç kullanılmalı, niye ilaç kullanıyorsun diye eleştirenlerin baskısını yaşamak da iyi değil."hipokrat yeminine...
  12. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) 1-ozanyur-Ozan Yurdakul-cj5 2-jan-Can Pektaş-cj6 3-alfonse-Alp-GC 4-memorian-Bertan Kılıçtaş-GC 5-Hülya Ceylan-Freelander Standart-Pazar Listeyi kopyalamamışım acemilikten, tekrar gönderiyorum

13. N

Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayağı Ankara Haymana Duyurusu (15 Mart 2009) Hülya Ceylan-Freelander Standart-Pazar
  14. N

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları fotoğraflar çok güzel, içimiz gidiyor ama...
  15. N

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Saat ve diğer LR ürünleri çok güzel, param olunca almayı düşündüklerim var

16. N

ZJ , Arkadan Gelen Ses ???

Ynt: ZJ , Arkadan Gelen Ses ??? ben de film yaptırmak istiyorum, yukarıda verilen adres film için mi?bugün arabamın muayenesi yapıldı ve 2 sene geçerliymiş.hep yılda bir yaptırıyordum oysa çok sevindim 4*4 ler için bi değişiklik mi oldu acaba?bir de boya koruyucu gibi bişey varmış sanırım...
  17. N

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor ben de endüstriyel futbola karşıyım, nerde kulüplerin şirketleşmeden önce altyapıdan gelen futbolcuları...şimdi bakın A takımda 2-3 ü geçmiyor altyapıdan gelenler...şampiyon beşiktaş olsun bu sene, benim kızım 9 yaşında şampiyonluk göremedi daha, ama şu var...
  18. N

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? bizim cepheden de durum farklı değil, belki daha zor.Ben denge kurmaya çalışıyorum genellikle.bütün etkinliklere davetli olduğu halde katılmayan sevgili eşime çok ısrar etmiyorum.çünkü bazen aksilikler olabiliyor, eşimin...

19. N

Off-Road Checklist

Ynt: Off-Road Checklist bende biraz takıntı var da şimdi bu listeyi tamamlamadan şurdan şuraya gidemem :)))
  20. N

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) elinize sağlık fotoğraflar çok güzel, donmuş göle dalmak isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri