Arama sonuçlarınız

1. s.sinan

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası...

2. s.sinan

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası sizin araç 2.2 benzinli modeldi yanılmıyorsam.2.2i modeller için bosch un ecataloğunda 3 tip veriyor .sizinki kesinlikle bosch.şase numarasına göre bu numaralardan birisi sizin araca uygun.şase numarasını biliyorsanız hangisi oduğunu bulursunuz.hangisi ise...
  3. s.sinan

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası ben fronterada siemens beyin hiç görmedim .elbette ben frontera veya başka araç uzmanı değilim ama bendeki fronteranın heryerini sökmüş birisi olarak yazıyorum .ayrıca gördüğüm fronteraların hepsinin beyni bosch markaydı.sizin aracın siemens olmasını bilmiyorum.siz...

4. s.sinan

sj 413 kitapçık ve parça kataloğu

Ynt: sj 413 kitapçık ve parça kataloğu http://zukioffroad.com/Tech_Library/index.htm bu siteden samurailerle ilgili istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz veya pdf formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  5. s.sinan

frontera beyin arızası

Ynt: frontera beyin arızası Bende C20NE motor için var sizinkine olmaz elbette.Beyin fiyatları 150 ile 200 arasında değişiyor.seninki 2.2 için ama parça numarasını bilirsek belki yardımcı olabilirim söktürdüysen üzerinde yazan numarayı yaz..Frontera beyinleri bosch marka.Ankara ivedikte güven...

6. s.sinan

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü Bende sevgi ve saygılarımı iletiyorum.Burada buluşma nedeni bu zaten.Birbirimize birazcık olsun fayda sağlamak.Hepimizin ortak tutkusu offroad ve 4x4 ler.Problemin kesinleşmesi demek sorunun çözümü anlamına gelir.Anladığım kadarı ile beyinde arıza yok.Muhtemelen...

7. s.sinan

samurai şanzıman

Ynt: samurai şanzıman Dursun usta açıklamaların için sağol . Arada sırada telefonla da rahatsız ediyoruz kusura bakma.Benim iki sorum olacak ;Şanzımanın dışı da aynımı yoksa sadece dişli grubumu aynı.dizellerde motoru uydurmak için araya bir parça yapılmış ,sanki uzatılmış gibi duruyor.Komple...
  8. s.sinan

samurai şanzıman

Ynt: samurai şanzıman şanzımandaki sıkıntı nedir acaba?
  9. s.sinan

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü siz kutup başlarını sökerek denemeyi yapın.sorun çözülmezse tesisatı iyi bir opel servisinde kontrol ettirin sonra tekrar kutup başlarını sökerek deneyin çünkü tesisat arızası/şese yapma gibi sorunlarda beyin kendisini korumaya alır.bende C20NE motor için bir beyin...

10. s.sinan

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü aracın arızası kesinlikle beyinden.hiçbir yerini elletme .rölanti düzensizliği nedeniyle ustalar her yerini kurcalayarak daha ciddi arızalara yol açabiliyor.akışmetreden veya rölanti sensöründen diyorlar ama beyinden.bu araçların beyinleri motronic sistem bu...

11. s.sinan

Opel frontera 2.0 sport parçaları

Ynt: Opel frontera 2.0 sport parçaları resimler
  12. s.sinan

sj 413 kitapçık ve parça kataloğu

pdf formatında olduğunu unutmayalım

13. s.sinan

Ynt: Opel frontera 2.0 sport parçaları Çalışmayan bir araçtan söktüm.Bilmiyorum .Ama çalışmazsa geriye alırım.(150 lira)
  14. s.sinan

Ynt: Opel frontera 2.0 sport parçaları C20NE motor benzinpompası-şamandrası
  15. s.sinan

Ynt: Opel frontera 2.0 sport parçaları parklar

16. s.sinan

Ynt: Opel frontera 2.0 sport parçaları direksiyon pompası çıkma, fakat iyi durumda .Boşluk hiç yok.Resmini ekledim.
  17. s.sinan

Opel Frontera sport 2.0 araca ait bazı yedek parçalar mevcut.(41/8 diş ,5.13 ayna -mahruti çok temiz durumdadır.Kullanılmamış sıfır debriyaj seti,direksiyon pompası.Sıfır kullanılmamış fren hortumları ,arka fren tamburları ve pabuçları,direksiyon mili.Beyin.Kullanılmamış Orta şaft...
  18. s.sinan

1994 model Frontera arka difarensiyel

Ynt: 1994 model Frontera arka difarensiyel bende 5.13 komple ayna mahruti var.çok iyi durumda .

19. s.sinan

Frontera 2.0 Sport Hakkında

Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında Bende eski bir 94 sport frontera kullanıcısı olarak fronterayı tavsiye ediyorum .94-95 modellerde ; arkalar makaslıdır.motor düz motordur kadet-omega -vektralarla aynıdır.sorunsuz bir motordur.sıralı sistem gaza çok uyumludur.96 -97modeller ekotec motordur ben...
  20. s.sinan

kararsızım vitara mı frontera mı

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı suzuki grand vitarayada bindim frontera 2.0 sport modelinede .Frontera harika bir araçdı .Sadece parça konusunda sıkıntı yaşarsınız.Ancak sık arıza yapan bir araç kesinlikle olmadığı gibi hem asfalt hemde arazi performansı çok iyi .Ben 2.0 frontiyi aldığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri