Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport
ebayın ingiltere sitesinden sipariş verirseniz sıkıntı yaşamazsınız.Yukarıda linki verdiğim kişi özellikle frontera işi yapıyor.Sizin sipariş nereden ,kaç günde geldi bunları buradan paylaşırsanız sevinirim.
Ynt: 94 Frontera Yedek Parça
http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/Car-Parts-/14239/i.html?Manufacturer=Vauxhall%252F%2520Opel&Model%252F%2520Series=Frontera&rt=nc&LH_PrefLoc=2&_catref=1&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283
Buraya bak.Ebayın ingiltere sitesi.Başka...
ben frontynin ihtiyacı olan bütün parçaları ebaydan aldım.Ürünün nakliyesi fiyatına göre değil kilosuna göre değişiyor.Linki verdiğim satıcı Türkiyeye yol parası dahil ürün fiyatlerını sitesinde veriyor.Bu first frontera sadece frontera işi...
fronteraların olduğu yere girince sağ arkada bir fronty nin üstünde vardı.Ebayda var bulamazsan oradan bak.Eğer orada yoksa ebayda bu linkteki ürüne bak.Bu ürünü satan first frontera adı ile sadece frontera işi yapıyor.Türkiye ye yolluyor ...
Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu
Benim elimdeki hava filtre kutusunu verebilirim.Sadece mandallarından biri yada ikisi arızalı.Yalnız üzerinde akışmetresi yok.Akışmetre ebayda sıfırı var.Ufak parçaları bulamayan arkadaşlar ebayı deneyin .İngiltereden 5-6 günde parça elinizde.Hemde oldukça...
Arkadaşlar http://stores.ebay.co.uk/Keep-Driving-eStore ebaydaki bu satıcıda frontera ve cherokee fren hortumu var ve Türkiye ye yolluyor.Ben aldım 6 günde geldi.
Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.
140 kalın gibi ama .Kilitlerin devreye girmesi nasıl ?memnunmusunuz?lsd katkısı kullanıyormusunuz.?Birde balataları yenilemek istiyorum ,aslında şu anda iyi gibiler ama yeni bir takım elimde yedek olsun istiyorum.Nereden bulabilirim ?
Arkadaşlar lımıted slıp diffransıyel de balataları değiştirmek istiyorum.Balatalar 1992-1998 arası Frontera A larda aynısı kullanılmış .çıkması var ama yenisini bulamadım.Değiştiren arkadaş varmı acaba ?Nereden temin edebiliriz ?Birde hangi yağı kullanıyorsunuz ?Yardımcı olursanız sevinirim.
Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler
Ben 40 a yakın frontera parçasını ebayın ingiltere sitesinden getirterek aracımı topladım ,hepsi sorunsuz geldi .kargo ücreti sanırım 1.5 kg.ı geçince yüksek tutuyor .
Ebaydan bütün araba parçaları geliyor ,sadece amerikadan sıkıntı çıktığını duyuyorum.Benim de başıma bir kez geldi ,daha önceki bir aracım için sipariş verdiğim enjektörler gelmemişti .Ama ozaman ebayda çok tecrübeli değildim meğer kullandığınız kredi...
Benim frontiyi aldığım zaman gaz bağlantısındaki hata akış metreyi bozmuş ,hava filtresi kutusunun da patlamadan dolayı klipsler iyi sıkmıyor kutunun üst kapağı yerine iyi oturmuyordu .Ben aracı kendim toplamak için hesaplı almıştım .Hava filtresi kutusu ve...