Arama sonuçlarınız

1. s.sinan

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız Bende 94 sport 2.0i var 92 dizel eğer sport modeli ise sanırım 2.3 dizeldir 10 binse kaçmaz derim.Nivalar bile 10 bin lira yapıyor .Defenderların toplanmamışları 7-8 bin civarı .Bu dizeli bi öğrenebilirmiyiz acaba.Mümkünse resimlerini görelim.

2. s.sinan

İşte benim 4x4 üm

Ynt: İşte benim 4x4 üm bence de çok .Bende 2.0 var .gazda 21 kuruş benzinde 30 kuruş yakıyor.Bujileri iridyum buji yapmanı tavsiye ederim.Buji kablolarını da 10 mm. çaplı kablolardan takarsan süper olur.
  3. s.sinan

Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ?

Ynt: Frontera A 2.0 sport lsd difransiyelmi ? genelde türkiyede satılan bütün modeller lsd .ama ben lsd olmayanını da gördüm.ben difransiyeldeki debriyaj pullarını değiştirmiştim oradan biliyorum.hatta önlerin bile lsd olanı var.

4. s.sinan

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında .Araç rölantideyken devir 2000 lere çıkıp tekrar düşme yapıyormu .Rölanti dalgalanması varmı .Bunlarda yoksa sorun oksijen sensöründe olabilir temizleyerek sorunun giderildiğini hiç duymadım.Gazlı araçlarda oksijen sensörü daha sık arıza yapar çünkü...
  5. s.sinan

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında gaz sıralı değilse akışmetrede sorun çıkartır akışmetre arızası da rölanti ve stop etme problemi yapar ,oksijen sensörünün genelde 100.000 km de değişmesi lazım sorun onda ise oda yapabilir .Rölanti sorununuz 80-90 km hızla giderken de silkeleme gibi...

6. s.sinan

Frontera 3.2

Ynt: Frontera 3.2 sağol ,güzel açıklamalar .

7. s.sinan

Frontera Sport

Ynt: Frontera Sport Bende de grand vitara vardı 1.6 ,fronty ile değiştirdim.1 yıldır biniyorum keyifli araçlar. sahibinden.com a bir bak orada bulabilirsin, buradan biraz zor bulursun çünkü buradakiler çoğunlukla araçlarından memnun olanların buluştuğu bir site.aracını bulduktan sonra...
  8. s.sinan

Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum Ebay da tente gördüm hemde çok pahalı da değildi ve Türkiye ye yolluyordu.Keşke satmadan ebay a bir baksaydın.
  9. s.sinan

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız suzukide alsan fronty de alsan hangi 4x4 ü alırsan al hepsi ile uğraşmak zorundasın.Uğraşmadığın her araç sana pahalıya mal olur hele 4x4 ise daha çok pahalıya mal olur. Suzukiler daha az sorunlu araçlar ama arazide sıkıntılı.hele kumda hemen oturursun.ama...

10. s.sinan

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız bendeki fronty de parça sıkıntısı yaşamadım ,sadece ayna mahruti aramıştım ses vardı hurdacıdan 1300 tl ye komple aksları ile beraber alıp değiştirdim .Arka fren merkezleri -kampana -balata değişimi yapıcam hepsi takım olarak 345 tl .ye aldım.Balatayı...

11. s.sinan

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız bendeki fronty ile aynı ,sanırım 2.0 i ,C20NE motor.Çok güzel araç ,bence aşırı sis farı var ama tercih meselesi .Arka stopları sinyal bölümü sarı olanlar ile değiştir nasılsa birisi kırık değiştireceksin.Ebay da ucuza bulursun ebay da paw4x4-2007...
  12. s.sinan

97 model 20i SPORT FRONTERA

Ynt: 97 model 20i SPORT FRONTERA Bende fronty A lar için konuşuyorum ,parça sıkıntısı yaşamazsınız.Ben şimdi arka frenleri yeniliyorum sıkıntı çekmedim .Fren merkezlerini ebay üzerinden ingilteredn getirttim tanesi 40 tl ye geldi .Türkiyede boschun var tanesi 50 TL .Kampanaları ve tamburları...

13. s.sinan

97 model 20i SPORT FRONTERA

Ynt: 97 model 20i SPORT FRONTERA bende 94 modeli var , size 92-95 modelini tavsiye ederim.Motor tipi ve arka süspansiyon 95 ten sonra değişiktir.Ekotek denilen motor tipine geçmiştir.Yakıt olarak bir şey değişmez ama zaten sensörü bol olan motora ilave sensörler ıvır zıvırlar ilave...
  14. s.sinan

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım hayırlı olsun .İnşallah keyifle kullanırsınız.
  15. s.sinan

Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum.

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. Sizin aracın soğutması isuzu ile aynı benimkinden herşeyi farklı.Kerim usta bir görsün derim ben.

16. s.sinan

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. Bursa da beşevler küçük sanayi sitesinde 9.blok 14 numarada kerim usta var .Ona giderseniz o aracınızı ayarlar.Güvenebileceğiniz bir ustadır.
  17. s.sinan

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. göbekten sökün fordunkini alın tornacı aynı ölçüye göre ayarlasın.her hengi bir tamirci ustası bunu yapar.hangi şehirdesiniz.
  18. s.sinan

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. parçaları bulabildinmi ?Ne yaptın?

19. s.sinan

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. U92 FRONTERA-A 1992 - 1998 F SOGUTMA VANTILATOR VE TAHRIKC20NE BENZINLI MOTOR 1 VANTILATOR, KOMP. 90128500 13 40 099 1 V87 OMEGA-A 1987 - 1993 F SOGUTMA VANTILATOR VE TAHRIK (DEVAM EDIYOR)LOTUS HARIC (DEVAM EDIYOR) 1...
  20. s.sinan

Ynt: Opel Frontera 2.0 Sport için Acil Parça Arıyorum. Civalı pervaneyi tornacıda ayarlatarak fordunki ile değiştirebilirsin benimkinin balansında sorun vardı ,pervanenin yapraklarını kırıyordu ,orjinali pahalı geldi ben öyle yaptım ,uzun zamandır kullanıyorum .Ama illa orijinali dersen opel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR