Arama sonuçlarınız

1. s.sinan

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım evet size katılıyorum bakım çok önemli ,yukarıda da yazmıştım frontera sahipleri araçlarına bakmıyor ,cj ,jeep yada sj sahipleri araçların mototrundan ellerini hiç çekmiyor.ayda bir motorun tepesinde bakıma alıyorlar.yukarıda yazmış...

2. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım plymoon abay dan getirmesi zor diye yazmış ,evet ağır parçalar pahalı geliyor ama hafif parçalar 10 ile 25 tl arasında geliyor.ben double up ın yağ katkısını istanbuldan 12,5 tl kargo ücreti vererek bugün getirttim.sonuçta 250 gr lık...
  3. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Sizin o bölgelerde suzuki grand vitaranın cabriolarıda var onlarda keyfli araçlara benziyor ,bilmiyorum tabi .İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

4. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Evet aynı parça ise opel araçlarda aynı numaradır.Benim diğer aracım opel vektra jipte frontera olunca opellerin kullandığı epc denilen parça kataloğunu aldım.katalok dediğim cd de yüklü bir program.onuda ebay dan 15 tl ye mal...
  5. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Bendeki modelde arkalar makaslı.Makaslı olanları bozuk yollarda hızlı kullanamazsın.Arkaları helezonlulardan alırsan daha iyi.Benimki SW veya pick-up olarak geçiyor.Üstü tamamen kalktığı için.Alacağın araba bakımlı olmalı bakımlı araba...

6. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Fronteralar heryerinden arızalanabilir ama motor arızası kesinlikle olmaz.dedim ya opel araçları çok fazla sensörle donatılmış aklıma gelenler kelebek sensörü ,oksijen sensörü ,hava akışmetre sensörü ,krank sensörü v.b.bunlarda kötü yakıt...

7. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım evet bütün 4x4 lerin parçaları pahalı .benim 2. 4x4 üm ve ilkinde de parçaları pahalı idi ama fronterada arızalı olan parçaları tespit edip değiştirdiğinizde birdaha oradan arıza çıkartmıyor.fronteraları ingilizler çok sever.orada...
  8. s.sinan

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Fronteraların kötü olduğunu bende rumelian gibi kabul etmiyorum.ancak fronteralar çok fazla sensörler ile donatılmış ,bu sensörler kulaandığınız yakıta göre çabuk arızalanabiliyor.rumelian frontera sahipleri içinde en tecrübelilerinden...
  9. s.sinan

2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?..

Ynt: 2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?.. Yükseltme kiti ve şnorkel ebuydan satın alabilirsiniz.her ikisinide gördüm .şnorkel biraz pahalı idi ama yükseltme kiti hesaplı.Özellikle ebuy ın ingiltere sitesinde vauxhall frontera olarak aradığınızda birçok parçaya ulaşabilirsiniz.100 paunda...

10. s.sinan

Opel Frontera Sport 96 model Sol ön abs sensörü lazım

Ynt: Opel Frontera Sport 96 model Sol ön abs sensörü lazım Ankara da Güven oto hurdalığında çalışan Arif in telefonunu veriyorum 05325105621, hurdalıktaki araçları çok iyi biliyor(okadar çok araç varki) parçayı ilk önce ona sor ama pazarlığını Murat usta ile yap .Onun telefonuda Murat Sönmez...

11. s.sinan

Opel Frontera Sport 96 model Sol ön abs sensörü lazım

Ynt: Opel Frontera Sport 96 model Sol ön abs sensörü lazım motor tipi c24 mü ?Yada parça numarasını biliyormusun?
  12. s.sinan

Çiğ benzin atıyor

Merhaba arkadaşlar,benim 2.0 sport 94 model frontera çift yakıtlı , benzinle çalışıyor sonra lpg ye geçiyor. Genelde sadece şehir içinde lpg kullanıyorum .Son zamanda benzinde çalışmamak veya çalıştıktan sonra gaz yememek ve çiğ benzin atmak gibi sorunlar yaşamaya başladım.LPG ye geçince veya...

13. s.sinan

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3" http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-FRONTERA-LWB-MODEL-NEW-BODY-LIFT-KIT-99-02_W0QQitemZ270337960440QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3ef165e9f8 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270170103793&ssPageName=STRK:MEWAX:IT bu...
  14. s.sinan

Opel Frontera Sport 2.0 Yağlama

Ynt: Opel Frontera Sport 2.0 Yağlama e-buy a da bir bakın özellikle ebuy uk dan , bazı parçaları Türkiye den çok ucuza bulabiliyorsunuz.yol parası parça parası kadar tutabiliyor bazen.ben bir kaç kez aldım.
  15. s.sinan

12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur?

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? Çok sağolun ,ebuy da da parçaları bulunuyor oradan bazı ufak tefek parçaları alıyorum ama dişli parçasına güvenezsin ki.İlginize çok teşekkürler yarın ilk işim exper otoyu aramak olacak.

16. s.sinan

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? damast arkadaşım ben Bursa da oturuyorum burda bir isuzu bayisine sordum ama bilmiyorlar konu hakkında bilgi sahibi kimse yok ,opelin yetkili servisi parça için tam 4000 tl istedi.Almanya dan gelecekmiş.Aracımıda seviyorum...
  17. s.sinan

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? evet isuzu rodeo uyuyormuş sanırım , ama oda bulunmuyor.1994 model 2 kapılı ,2.0i motor.
  18. s.sinan

Ynt: 12,000 TL Civarı Frontera, Yeni Başlayan için Uygun mudur? bende de frontera var 2.0i , evet motor sorunsuz diyebilirim ,motor bakımlarını heryerde yaptırabilirsiniz,ancak bende arka difransiyel ses yapmaya başladı ,söktük ayna mahrutidenmiş ,kesinlikle bulamadım,bazı parçalarda sorun var...

19. s.sinan

Opel Frontera(A) veya Isuzu Tropper Manuel Hub

Ynt: Opel Frontera(A) veya Isuzu Tropper Manuel Hub bende 1994 2.0i frontera var üstündekiler otomatik manuelle değiştirmek istiyorum uyup uymadığını nasıl anlarım.Hala duruyorlarsa tabii ki. sssinan2000@yahoo.com
  20. s.sinan

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. pendikte yakın bir arkadaşım var arada yanına gidiyorum.servisinize uğrarım tam adres ve telefonlarını yazarsanız.birde yürüyen aksama ait parçaları kolay temin edebiliyormusunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri